Bold & BeautifulDon Diamont deelt verloving zoon Alexander


Na zeven jongens grootgebracht te hebben, staat de opgetogen zeepdierenarts op het punt een schoondochter te krijgen!

Bill Spencer van Don Diamont staat op een laag pitje sinds de afsluiting tot zijn laatste Vet en mooi verhaallijn, waarin Bill de rol van zijn zoon Liam in een hit-and-run verdoezelde en ze allebei in de gevangenis belandde. En hoewel hij het niet zo druk heeft gehad op het werk, beleefde Diamont een “bewogen” week met zijn vrouw en kinderen buiten het scherm, met een heel speciale reden voor een feestje…

Meer: Staat B&B op het punt om polyamorie te verkennen?

In een beetje een parallel met het leven van zijn alter-ego, Bill, wiens zoon Wyatt op het punt staat te trouwen met Flo, was Diamont opgetogen deel uit te maken van de verloving van zijn echte zoon Alexander met zijn vriendin Audrey, die plaatsvond tijdens het weekend. De blije aanstaande schoonvader ging naar sociale media om een ​​momentopname van het voorstel te delen en kondigde aan: “Het was absoluut een bewogen week. Headlined door Alexander en Audrey verloven!❤️ Welkom bij de familie, ‘Blueberry’!!!”

Voordat Diamont en zijn vrouw Cindy Ambuehl deel uitmaakten van die ervaring, die plaatsvond tijdens het Labor Day-weekend, vlogen ze naar Vegas om de eerste voetbalwedstrijd van hun zoon Anton van het seizoen te spelen voor UNLV, en vlogen vervolgens naar Charlotte, North Carolina voor de seizoensopener van hun andere zoon Luca bij Duke. Alexander, zoals sommige fans zich zullen herinneren, speelde eerder quarterback aan de Indiana University.

Diamont sloot zijn post met liefde en dankbaarheid af. Enthousiast zei hij: “We zijn zo dankbaar, dankbaar en blij voor onze jongens en toekomstige schoondochter😀‼️❤️

Meer: Don Diamont verslapt in hilarische video

Proficiat aan Alexander en Audrey – en de hele familie – met het goede nieuws!

Voel je vrij om hieronder je felicitaties te plaatsen, maar mis eerst de kans niet om door foto’s te bladeren van De geschiedenis van Don Diamont op B&B en Y&R onderstaand.

Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.