Press ESC to close

Bold & Beautifulfoto van het pizzadiner van Scott Clifton en zoon Ford


“Ik heb een acute…”

We hebben allemaal onze angsten, sommige groter dan andere, en The Bold and the Beautiful’s Scott Clifton onthulde onlangs een van zijn fobieën. Nee, het gaat niet om zijn karakter of het feit dat Liam vreest voor het leven van zijn vader, gezien het feit dat Bill samenwoont met Sheila, maar er blijft één vraag over zijn echt angst … is hij echt zo bang voor pizza of is hij bang voor het overdreven aspect ervan? Als het het laatste is, voelen we zijn pijn…

De CBS-soapacteur plaatste een foto van zichzelf, starend naar de pittige, kaasachtige taart, met een uitdrukking van absolute horror op zijn gezicht. Maar het was niet allemaal eng… zijn kleine mini-me, zoon Ford, sloeg zijn armen om zijn vader heen en glimlachte naar de camera, terwijl hij wachtte op de maaltijd die voor hen stond.

“Weinig bekend feit over mij,” grapte Clifton. “Ik heb acute pizzafobie. Gelukkig was Ford er om me te beschermen.”

Nogmaals, we voelen je pijn … Wie zou er niet bang zijn voor pizza en al zijn pittige, kaasachtige goedheid? OK, nu hebben we honger – en misschien hebben we Cliftons “acute pizzafobie!” Heb jij?

Meer: Een soap-reünie neemt een angstaanjagende wending

En eerder deze maand deed hij nog iets dat je zou kunnen storen… Hij plaatste een video en legde uit dat tijdens het reorganiseren van de garage “het een beetje raar werd” en hoewel hij de post begeleidde met de hashtag “Ik dans niet ”, ging Clifton van het verplaatsen van een tas van een toonbank naar de vloer tot “het laten vallen alsof het heet is” tot de hit van Snoop Dogg uit 2004!

De dagster gaf zichzelf niet genoeg eer omdat hij de bewegingen van dat nummer rockte. Hé, de volgende keer dat je merkt dat je de garage reorganiseert, of welke kamer dan ook, zet de muziek harder en verander het karwei in een leuk dansfeest!

Lees ook:  Bold & Beautiful: Finn vraagt ​​om te weten of hij de vader van Steffy's baby zou kunnen zijn

En als je het grote feest van de CBS-soap hebt gemist, bekijk dan de foto’s in de onderstaande galerij van Vet en mooihet 36-jarig jubileumfeest.@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]