Bold & BeautifulFoto van Katherine Kelly Lang en Matthew Atkinson achter de schermen


En nee, we hebben het niet over het eten van psychedelische bessen.

Eén ding is zeker, als het gaat om The Bold and the Beautiful’s Brooke en Thomas, er is geen liefde verloren tussen deze twee karakters. In het echte leven hebben Katherine Kelly Lang en Matthew Atkinson echter plezier in het spelen van de rivalen van stiefmoeder/stiefzoon.

“Awww schattig …” deelde Lang, samen met een lieve foto met haar co-ster, beide stralend terwijl ze glimlachten voor de camera. “Ook al zien Brooke en Thomas elkaar niet altijd, we kunnen tenminste plezier hebben als de camera’s stoppen.”

“Hou van je, Kell!” Atkinson reageerde in de reacties, waarop Lang antwoordde: “Hou van je terug!” En hun castmate Krista Allen, die de moeder van Thomas en Brooke’s aartsvijand Taylor speelt, voegde eraan toe: “Hou van jullie allebei!”

Meer: Zie het leven van Heather Tom’s (Katie) zoon in foto’s

Hoewel de dingen buiten het scherm allemaal liefdevol kunnen zijn, is het een heel ander verhaal wanneer de camera’s beginnen te rollen. Hoewel kijkers zich ervan bewust zijn dat Thomas Brooke erin heeft geluisd als degene die CPS heeft gebeld door de stemvervormer-app van Douglas te gebruiken, heeft ze geen idee wat er is gebeurd – of dat dat de reden is dat Ridge haar verliet om zich met Taylor te herenigen. En als ze erachter komt, hebben we het gevoel dat Brooke niet de enige zal zijn die woedend is op Thomas. Ridge zal waarschijnlijk iets te zeggen hebben, net als Taylor, Steffy, Eric… hel, de lijst gaat maar door… en welk nieuw respect hij ook van Hope heeft gekregen, zal zeker het raam uit gaan!

Lees ook:  Bold & BeautifulJohn McCook huilt tijdens speech om cast en crew op set te bedanken

Blijf op de hoogte – we zullen zijn!

Hoewel velen dit weekend waarschijnlijk Halloween hebben gevierd met hier en daar feestjes, kun je ter gelegenheid van de officiële dag een virtuele rondleiding door beste vermommingen en kostuums van soaps in onze fotogalerij hieronder — je vindt er zelfs een van Thomas.