Bold & BeautifulHet huisverbod van Don Diamont tegen vermeende stalkers


De CBS-soapster kwam in actie toen de man naar verluidt een angstaanjagende grens overschreed.

Bold & Beautiful’s Don Diamont (Bill, ex Brad, Jong & Rusteloos) heeft te maken gehad met intimidatie van een vermeende stalker die onlangs zo escaleerde dat de acteur werd gedwongen om een ​​tijdelijk straatverbod aan te vragen bij een LA-rechter. Het is een scenario waarvan we zouden kunnen grappen dat het rechtstreeks uit een soap komt als we niet echt zo bezorgd waren om de acteur en zijn familie.

Gerechtelijke documenten, verkregen door TMZ, geven aan dat de vermeende dader, de 37-jarige Quincy Adams, Diamont en zijn familie al maanden zou lastigvallen. Naar verluidt had hij via YouTube buitensporige beweringen gedaan, waaronder dat Diamont “een satanist was en verantwoordelijk was voor COVID, 9/11 en de oorlog in Irak.” Hij houdt ook vol dat hij al voor de geboorte op de een of andere manier verbonden is met de acteur. Bizar, ja, maar geen lachertje.

Meer: Don Diamont’s zwijgzame huwelijksverjaardagsbericht

Diamont beweert verder in het dossier dat Adams beweerde zijn adres te kennen en contact begon te zoeken met zijn familieleden. De situatie overschreed een grens toen de vermeende agitator daadwerkelijk opdook bij de voorpoort van hun eigendom waar zijn vrouw, Cindy Ambuehl, binnen was. Diamont haastte zich naar huis en de autoriteiten zouden Adams hebben aangepakt, maar het was niettemin angstaanjagend. Op dat moment had de acteur er genoeg van en ging voor het huisverbod, dat werd verleend.

Laten we hopen dat het nemen van een juridisch standpunt een einde maakt aan deze angstaanjagende situatie voor Diamont en zijn dierbaren.

Meer: B&B barman steekt over naar Y&R

Terugkijken op De meest losgeslagen karakters van Bold & Beautiful in de fotogalerij hieronder.

Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.