Bold & BeautifulHet persoonlijke leven van Annika Noelle zit vol avonturen


Het kan een beetje wankel zijn in Hope’s leven The Bold and the Beautiful, maar haar portrettist, Annika Noelle, lijkt het avontuur van haar leven te beleven. De CBS-soapactrice plaatste onlangs een video waarin ze verschillende activiteiten ondernam… Terwijl sommigen simpelweg de standpunten in zich opnamen, waren anderen, nou ja, meer aan de ‘gedurfde’ kant.

De actrice onderschreef de momenten met een citaat over het terugwinnen van herinneringen en het eigen maken ervan, terwijl Noah Kahans nummer ‘Sink’ uit 2019 op de achtergrond speelde.

Meer: Neem een ​​kijkje in de huwelijksreceptie van Matthew Atkinson (Thomas).

Noelle documenteerde haar reis, beginnend met uitzicht op de bergen en vervolgens gepand naar een opname van haar terwijl ze naar een ontbijtmenu keek vanuit het Grizzly Manor. Vanaf daar konden fans ook de bezienswaardigheden door de ogen van de actrice zien terwijl ze over de Sequoia Trail in Californië reisde – ze werd zelfs gezien terwijl ze een boot bestuurde terwijl ze een hoed droeg uit de Benheart-boetiek, die eigendom is van de ster die haar moeder op het scherm speelt. Katherine Kelly Lang (Brooke). En nadat ze met een lift de berg op was gegaan, ging ze via een alpine glijbaan weer naar beneden.

Je moet het bekijken om de prachtige uitzichten echt te kunnen waarderen…

Het was leuk om te zien dat de actrice even de tijd nam om één te zijn met de natuur, waardoor we ons afvroegen… Wat doe jij het liefst om tot rust te komen? Vertel ons uw favoriete tijdverdrijf in het commentaargedeelte.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Kimberlin Brown Terug als Sheila: Finn's moeder ingewisseld?

Nu we enkele van de prachtige uitzichten in de video van Noelle hebben gezien, kun je een kijkje nemen in onze onderstaande galerij vol met foto’s van de beste locatieshoots aller tijden van soaps.