Bold & BeautifulHunter Tylo herschikt als Taylor met Krista Allen


Dit is wat er aan de hand is, dokter: The Bold and the Beautiful heeft Hunter Tylo na bijna drie decennia (af en toe) vervangen als Dr. Taylor Hayes, Wekelijks amusement rapporten. Krista Allen – geen onbekende in herschikkingen, met het feit dat ze Lisa Rinna heeft opgevolgd als Dagen van ons leven‘ Billie Reed in 1996 – zal op 10 december de rol van Steffy en Thomas’ moeder, Ridge’s ex-vrouw en Brooke’s oude sparringpartner overnemen.

Per EW, probeerde de CBS-soap Tylo ertoe te brengen terug te komen, maar kon haar niet opnieuw door de draaideur van de studio krijgen. Dat zou eindelijk kunnen verklaren waarom Taylor opvallend vermist werd nadat haar zoon de hersenoperatie onderging die een einde maakte aan zijn romance met zijn Hope-etalagepop en haar dochter een baby kreeg en met Finn trouwde. Je zult je herinneren dat Steffy’s huwelijksreceptie werd verpest door de verrassingsmoeder van de bruidegom, superschurk Sheila, die Taylor ooit ‘vermoordde’.

Wil iemand wedden dat de twee personages de degens kruisen kort nadat Allen haar debuut maakt? Iemand? Iedereen?

krista jager

Allen, die op alles is verschenen van Baywatch tot De X bestanden, staat gepland om te beginnen met opnemen The Bold and the Beautiful op 28 oktober. Haar eerste scènes zouden zijn met Steffy en haar vader, Ridge, die in 2013 werd herschikt, met Een leven om te leven/Port Charles/Al mijn kinderen dierenarts Thorsten Kaye neemt de rol over in de nasleep van Ronn Moss’ kwart-eeuwse stint.

Alles inhalen Vet en mooi’s laatste komen en gaan via onze handige dandy — en zojuist bijgewerkte — scorecard.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Liam is gedwongen te vertellen dat Deacon bij Sheila is?