Bold & BeautifulIs Sean Kanan terug naar Young & Restless als diaken? 2022


Sindsdien De jongeren en de rustelozen Diane Jenkins uit het graf hief en onthulde dat Deacon Sharpe haar had geholpen haar dood te faken, fans hebben zich natuurlijk afgevraagd of de hervormde bad boy zou worden teruggeroepen naar Genoa City. Hij heeft immers wel wat ‘splainin’ te doen!

Maar gaat het gebeuren? Sean Kanans soaphoppende alter ego zit momenteel tot aan zijn oren in de verhaallijn van zusterzeep The Bold and the Beautifulwaar Hope Logan’s Daddy Dearest probeert zijn vroegere overtredingen goed te maken, haar plotseling alleenstaande moeder Brooke achtervolgt en tegelijkertijd optreedt als een ondersteuningssysteem voor een mede-crossover-personage, de moorddadige Sheila Carter.

Meer: Bold & Beautiful’s ‘zo fout, het is goed’ relatie

Sheila snik Deacon B&B

Zoals je kunt zien, reageerde Sheila slecht om te praten over Deacon die LA verliet

Krediet: CBS-screenshot

Toen een fan de acteur tweette met de vraag of de geruchten over een… Jong & Rusteloos terugkeer voor Deacon waar was, zei zijn reactie alles. “Dat is nieuws voor mij”, schreef hij terug.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat Deacon op een gegeven moment niet meer in Genua City zou kunnen belanden. Hoewel Diane nu weer op Susan Walters lijkt in plaats van… Algemeen ziekenhuis ster Maura West (Ava), de personages hebben een geschiedenis. Deacon heeft ook een verleden met zowel Nikki Newman als dochter Victoria – of ze het zich nu willen herinneren of niet! — en Phyllis Summers.

Victoria geschokt

‘Dat deed je niet? Oh mijn God, jij deed! Ik ook!”

Krediet: Sean Smith/JPI

De man kwam om!

Als je nadenkt over de ravage die Deacon zou kunnen aanrichten in Genua City, bekijk dan Soaps.com’s fotogalerij van andere karakters die zijn overgestoken van de ene show naar de andere.