Bold & BeautifulJennifer Gareis rouwt om de dood van hond Chello met Pasen


Een soapactrice en haar familie moesten afscheid nemen van iemand van wie ze veel hielden.

Onze harten gaan uit naar The Bold and the Beautiful ster Jennifer Gareis (Donna) en haar familie die een moeilijk verlies tegemoet gaan. De soap-actrice van het CBS gaf fans een kijkje in de Pasen van haar familie en de verwoesting eromheen – het verlies van hun geliefde hond Chello.

Gareis deelde een reeks paasfoto’s van haar en haar echtgenoot Bobby Ghassemieh’s kinderen, zoon Gavin Blaze en dochter Sophia Rose. “Vandaag was een heel bitterzoete dag”, legde de actrice uit. “Hoewel we een geweldige tijd hadden om Pasen te vieren door eieren te versieren, te bakken en de meest geweldige Easter Egg Hunt te hebben, moesten we ook afscheid nemen van Chello.”

Van de eerste foto met de kinderen en Chello, deelde Gareis: “De kinderen zien er behoorlijk verdrietig uit op de eerste foto omdat ze afscheid namen van Chello. Het was moeilijk om de kinderen uit te leggen dat Chello nu op een betere plek is, in de hondenhemel, maar ik hoop dat ze er wat vrede mee hebben gevonden. “

Meer: Foto’s van verloren zeepsterren in 2021

De trotse mama, niet alleen tegen haar schattige kinderen, maar ook tegen haar furbaby, zei: “Je was een brave hond, Chello!”

Hoewel de dingen nooit meer hetzelfde zullen zijn, zullen Gareis en haar familie altijd hun herinneringen aan Chello hebben, en aan de goede tijden die ze als gezin hadden.

We nodigen onze lezers uit om naar een ander te kijken soapsterren en hun echte kinderen in onze fotogalerij hieronder.

Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox afgeleverd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief