Bold & BeautifulJoe LoCicero keert terug, hoe Vinny stierf onthuld Die


Hoewel Vinny werd aangereden en voor dood achtergelaten, zal portrettist Joe LoCicero nog een keer verschijnen op The Bold and the Beautiful volgende week. En hoewel we er vrij zeker van zijn dat de drug-dearler-turned-lab-tech niet op het punt staat uit het graf te herrijzen – dat is niet echt de stijl van deze soap – verwacht wat er volgende week gebeurt om een ​​aantal zeer grote evenementen in gang te zetten voor verschillende personages .

Natuurlijk herinner je je dat Arme, Dode Vinny die bijnaam verdiende nadat hij was omgeploegd door Liam, die in de auto van vader Bill reed. In de momenten die volgden, gedroegen beide Spencer-mannen zich precies zoals je zou verwachten: Liam viel flauw en Bill – zoals Hope graag zegt – veranderde wat een ongeluk was in een misdaad door de plaats delict te verlaten en bewijsmateriaal te vernietigen. Nu kwijnen Bill en zijn zoon weg achter de tralies, wordt Hope aangemoedigd om op Thomas (!) van alle mensen te leunen en Vinny is allesbehalve heilig verklaard door mensen die graag enkele van zijn meer onaangename gedragingen vergeten.

Meer: Jacqueline MacInnes Wood over de scènes die haar een Emmy-knik opleverden

Volgens de laatste Vet en mooi spoilers, doet Thomas op maandag 21 juni een ontdekking, waarbij sprake is van sms’jes van zijn overleden, betreurde beste vriend. Zoek naar deze onthullende brieven om Thomas op een ramkoers met gevaar te zetten terwijl Justin het heft in eigen handen neemt. Iemand anders die zich afvraagt ​​of Bill’s advocaat misschien eindelijk een beetje wraak kan nemen op Thomas voor dat hele incident waarbij Emma van de weg raakte en haar liet sterven?

Hoe dan ook, we weten dat we niet alleen zullen zijn in het vieren van Vinny’s terugkeer naar Vet en mooi, al is het maar voor een dag. Bij zijn vertrek vertelde LoCicero: Soap Opera Digest dat zijn vrouw Gina Rodriguez – die ooit Beverlee in de show speelde – het jammer vond om hem te zien vertrekken. Nee, niet omdat ze een inkomen zouden verliezen, maar omdat, zoals hij uitlegde, “we het erg leuk vonden om er samen naar te kijken.”

Terwijl we wachten om niet alleen Vinny’s terugkeer te zien, maar ook de naar verluidt gekke wendingen die op het punt staan ​​​​de show te raken, waarom kijk je nu eens naar deze galerij waarin we terugkijken op de beste en slechtste van 2021… dusver!