Bold & BeautifulKatherine Kelly Lang stuurt een jubileumbericht naar vriend Dominique Zoida


De CBS-zeeparts leeft haar beste leven met iemand die haar hart doet “fladderen”.

The Bold and the Beautiful’s Katherine Kelly Lang (Brooke) viert deze dagen in overdrive. Niet alleen vierde de actrice onlangs haar verjaardag met: kaarsen uitblazen met co-ster Jennifer Gareis (Donna), maar ook zij en haar oude vriend Dominique Zoida bereikten een bijzondere mijlpaal. Het stel is negen jaar samen en Lang wilde dat hij wist hoeveel die tijd voor haar heeft betekend.

“Te vieren toen ik mijn geliefde ontmoette,” vertelde Lang, samen met een lieve foto van hen samen. “Ik hou van je Dominique Zoida… Gelukkige verjaardag… Je bent zo geweldig. Je laat mijn hart sneller kloppen.”

Daarvoor liet Lang weten dat ze de stad uit zou zijn om zowel haar verjaardag als hun verjaardag te vieren.

Ze plaatste ook een video met enkele van hun gedenkwaardige momenten, waaronder evenementen die ze samen bijwoonden, persoonlijke foto’s en nog veel meer, en zei verder: “Ik hou van je met heel mijn hart.” Ze sprak over de eerste foto in de video, hun allereerste date met Casey Kasprzyk, de producer van de soap en hun vriend Jordan.

‘Ik heb zoveel geluk dat ik je heb ontmoet,’ vervolgde Lang. “Alle ervaringen en momenten die we samen delen zijn adembenemend. Al is het thuis knuffelen.”

Soms worden dan de beste herinneringen gemaakt – tijdens het knuffelen!

Meer: Echt zeeppaar vraagt ​​fans om hulp bij huwelijk

Ze herinnerde zich alle leuke dingen die ze hadden gedaan en hoe Zoida ze ‘des te leuker’ maakte. Terugkijkend op hun negen jaar samen, sprak ze opnieuw uit hoe gelukkig hij haar heeft gemaakt en kijkt ze uit naar nog vele jaren voor de boeg.

Natuurlijk stuurden haar mede-dagvrienden hun vrolijke vibes naar het paar, waaronder castmates Don Diamont (Bill) en Ashley Jones (Bridget), evenals De jongeren en de rustelozen vrienden Tracey E. Bregman (Lauren) en Lauralee Bell (Christine), plus, Algemeen ziekenhuis’s Finola Hughes (Anna) — en ook wij wensen hen nog vele jaren van geluk.

Neem een ​​kijkje in onze galerij hieronder vol met foto’s van andere Vet en mooi sterren met hun echte partners.