Bold & BeautifulKatherine Kelly Lang’s video van kleindochter Zuma, die helpt met afwassen


CBS-soapfavoriet maakt herinneringen die een leven lang meegaan.

Weekends zouden voor de lol zijn, maar met plezier komt vaak een soort opruiming – en The Bold and the Beautiful’s Katherine Kelly Lang (Brooke) had een beetje hulp op die afdeling. De CBS-zeepdierenarts deelde afgelopen zaterdag de meest schattige video van haar kleindochter Zuma die op een stoel bij de gootsteen zat en haar oma een handje hielp.

“Zaterdagochtend met deze schatjes!” Lang gedeeld. “Zuma helpt met klusjes en Reign eten.”

Meer: Het leven van Tanner Novlan’s (Finse) dochter in beeld

Zuma pakte een zeepachtige spons en stopte die in een kopje terwijl Lang, die achter haar stond, vroeg: ‘En wat doe je dan?’ Zuma wist dat de volgende stap was om de beker te schrobben terwijl haar oma haar prees voor het karwei. Terwijl het water over de rand van de gootsteen druppelde, zette Lang de kraan dicht om ‘geen water te verspillen terwijl je schrobt’.

De camera ging vervolgens over naar Reign, die in een kinderstoel zat te genieten van een snack. Toen Lang zijn hand uitstak om hem te kietelen, lachte Zuma’s kleine broertje van blijdschap – tevreden van de snack te genieten terwijl zijn grote zus de afwas afmaakte.

Lang zag hoe hard Zuma aan het werk was en liet haar weten dat ze echt hielp – en fans konden het niet laten om in de reacties te springen om uit te drukken hoe schattig haar kleindochters zijn.

Dit is niet de eerste keer dat degenen die Lang volgen, Zuma en Reign herinneringen zien maken met hun oma. Sterker nog, vorige week plaatste ze nog een video van de twee kinderen die een “mooie Malibu-café-middag” hadden, waarbij Zuma een van Langs t-shirts droeg.

Als je genoten hebt van deze overdaad aan schattigheid, bekijk dan onze bijgewerkte galerij hieronder vol met soapsterren en hun echte kindereninclusief een lief shot van Lang en haar familie.