Bold & BeautifulKen Hanes keert terug als Mike Guthrie, de gevangenisbewaker, waar Sheila wordt vastgehouden


Fans kijken The Bold and the Beautiful op donderdag 9 juni zag ik een gezicht uit het verleden – Sheila’s oude vriend Mike Guthrie, wat betekent dat Ken Hanes weer in actie is, dit keer met Mike die werkt als bewaker in de plaatselijke gevangenis waar Shelia wordt vastgehouden. De acteur verscheen voor het eerst in de rol in 1993 en verscheen aan en uit tot 2010. En nu … hij is terug, wat alleen maar kan betekenen dat dingen opkijken voor Sheila – en neerkijken op de Forresters en Li.

Mike gevangenisbewaker B&B

Nadat Li Sheila een bezoek had gebracht en haar beschimpt door te zweren dat ze zou betalen voor wat ze Finn heeft aangedaan, gleed ze bijna uit door te zeggen wat een goede man Finn is. Sheila riep haar op de slip van de tong, maar Li bedekte toen maakte haar weggaan. Toen leek Mike Sheila mee te nemen.

Meer: Days-dierenarts herinnert zich dat hij populair General Hospital-personage speelde

Sheila kon de glimlach op haar gezicht niet verbergen bij het zien van haar oude vriend en gezien de plannen waarmee ze in het verleden samenwerkten, zou Mike heel goed Sheila’s gratis kaart kunnen zijn om uit de gevangenis te komen als ze hem kan overtuigen om weer met haar samen te werken. En we kunnen er zeker van zijn dat als Sheila uit de gevangenis ontsnapt, ze niet de zonsondergang in zal rijden… oh nee, ze zal in Los Angeles blijven en wraak zoeken op de Forresters en Li…

Blijf kijken!

Terwijl we wachten om te zien wat er daarna gebeurt, neem een ​​kijkje in een fotogalerij vol met hoogtepunten uit Sheila’s leven in Los Angeles en Genua City.