Bold & BeautifulKimberlin Brown keert niet terug als Sheila Carter


Laat het over aan een van de meest machiavellistische schurken in de geschiedenis van de soapserie om een ​​mysterie op te wekken zonder zelfs maar te proberen.

Sinds 2 mei, toen Kimberlin Brown op Instagram een ​​foto deelde van haar autopas naar Television City, waar The Bold and the Beautiful banden, hadden fans van Sheila Carter gehoopt dat het een teken was dat de show van plan was bezorg nog een zomer van Sheila.

Helaas, die hoop werd een dag later de bodem ingeslagen, toen Brown haar iconische rol begon The Young and the Restless, deelde een andere afbeelding – en in het bijschrift plaagde ze dat ze op haar oude stampende terrein was geweest om ‘op te nemen voor een aanstaande special’.

Dan, op 4 mei, Zeep in de diepte meldde dat nee, Sheila zou niet aan een nieuw schrikbewind beginnen. (Cue Quinn ademt een stuk gemakkelijker.) Een vertegenwoordiger van de show had aan de site uitgelegd dat de soap-hopper (die ook op Algemeen ziekenhuis spin-off Port Charles en Een leven om te leven) waren alleen aanwezig om deel te nemen aan een internationaal persevenement.

Wat denk je, Vet en mooi fans? Had je Sheila en Quinn graag weer tegen elkaar zien vechten, vooral nu de laatste een smerig geheimpje herbergt dat haar wankele huwelijk met Eric zou kunnen verdoemen? Onderweg naar de commentarensectie om in te wegen, stop je bij de onderstaande fotogalerij om te zien waar Sheila scoort tijdens ons aftellen van Soaps ‘allerbeste – of zou dat het ergste zijn? – schurken.