Bold & BeautifulKimberlin Brown Sparks Sheila Carter Return Rumours


Laat de wilde speculatie beginnen!

Op vrijdag, The Bold and the Beautiful fans geschokt door Quinn en Carter te laten overgaan van elkaar troostende woorden naar het vrijen. Kijkers hadden het nog steeds over dat twist toen ze iets nieuws kregen om over te zoemen nadat Kimberlin Brown – vooral bekend bij liefhebbers van de CBS-soaps als vervelende verpleegster Sheila Carter – op Instagram had aangegeven dat ze de set had bezocht. Maar om welke reden?

Meer: De seksscène die we zeker niet zagen aankomen!

“Ik heb gisteren een geweldige tijd gehad”, schreef ze naast een foto van een parkeerpas voor CBS ‘Television City, waar beide Vet en mooi en zusterzeep The Young and the Restless plakband. Wat Brown niet gaf, was een indicatie waarom ze voorbij was geslingerd. Was ze misschien een aflevering aan het opnemen … of ging ze gewoon op bezoek bij vrienden?

De overvloed aan hashtags die volgden, leverde niet echt veel aanwijzingen op, aangezien ze varieerden van #actrice tot #instaflicks en van #goodmovie tot #drama. De pas onthulde echter dat haar bestemming etappe 31 was, wat toevallig huis is Vet en mooisets.

Meer: Bekijk je Bold & Beautiful-favorieten allemaal geglazuurd!

Fans gingen er meteen van uit dat ze een optreden van Sheila verwachtten… en maakten duidelijk dat ze enthousiast waren over de mogelijkheid! “Dit gaat geweldig worden!” schreef commentator aplanis1. ‘Ik hoop dat Sheila opduikt [The Young and the Restless]ook! “

Sommigen wezen erop dat met Eric en Quinn op de outs – een situatie die voorbestemd lijkt te worden voordat het beter wordt – de timing perfect was voor zijn ex-vrouw om terug te keren. Weer anderen vroegen zich af of, zoals we een tijdje geleden hebben voorgesteld, misschien Sheila is misschien wel Finns moeder!

Terwijl we wachten op wat Brown naar de studio bracht, klik je op de opmerking met welke verhaallijn je zou willen zien ontvouwen als Sheila echt terugkomt. Bezoek dan onderstaande galerij waarin we enkele bekijken The Bold and the Beautiful’s andere recente komen en gaan.