Bold & BeautifulKrista Allen en Sean Kanan Ship Taylor en Deacon koppelen met fans


De ‘Bridge’-reünie heeft misschien geleid tot een hete nieuwe combinatie, precies zoals we hadden voorspeld!

Het was een soort liefdesverdriet op sociale media als twee onwaarschijnlijke Vet en mooi personages zijn samengekomen op het scherm en hebben een deel van de fanbase verrast met hun onmiskenbare – en misschien onverwachte – chemie. Maar het zijn niet alleen de kijkers die enthousiast zijn over het vooruitzicht van een Taylor en Deacon-paar… ook de acteurs beleven er veel plezier aan.

Toen Sean Kanan (Deacon) op Twitter meldde dat hij het geweldig vond om met Krista Allen (Taylor) samen te werken, voegde hij eraan toe dat ze een “geweldige actrice en grappig.” Vertel ons iets wat we niet weten! Ze is zo getalenteerd en verfrissend.

Allen antwoordde snel in natura, bedankte Kanan en verzekerde dat ze er net zo over dacht om met hem samen te werken. “Zo veel plezier op elk niveau!” De enthousiaste actrice waarschuwde fans om “klaar te zijn” voor hun scènes en ze maakte geen grapje… toen Taylor Deacon een bezoek bracht aan Il Giardino, deelde het paar off-the-charts elektriciteit.

In hun scènes werd Taylor het eerste personage dat Deacon bedankte voor zijn snelle acties in het licht van de onvoorstelbare gruwel van de schietpartijen in het steegje, en nadat ze ervan overtuigd was dat hij niets had gehoord van voortvluchtige Sheila, brak ze het nieuws dat Ridge en Brooke zich hadden verzoend en dat hij weer bij haar was ingetrokken.

Meer: B&B hint op nieuwe koppeling voor Taylor

De onthulling was nog vers voor Taylor, hoewel ze duidelijk niet verbaasd was over de gang van zaken, maar ze besefte dat het ook Deacon trof, omdat hij nog steeds hoopte de oude vlam met La Logan opnieuw aan te wakkeren, en zoals hij opmerkte, is hij nu verbannen uit het pand.

Zoals we eerder hebben opgemerkt, leidt medeleven met soaps vaak tot een geheel nieuwe romance, en we vermoedden een… ‘Bridge’-reünie zou een gloeiend hete affaire veroorzaken. we zouden liefde zien Vet en mooi neem deze route met het duo. Waarom? Niet alleen vanwege hun chemie, maar vanwege het drama dat het zou opwekken.

Hoewel Brooke’s reactie waarschijnlijk niet veel verder zal gaan dan irritatie over Taylor die een van haar andere exen vastpakt, zou Ridge absoluut apoplectisch zijn bij het idee van zijn “Doc” met de oplichting die hij verafschuwt. Dit zou op zijn beurt problemen veroorzaken tussen hem en Brooke. Je had toch niet verwacht dat hun reünie zonder conflicten zou verlopen?

Verder zouden Deacon’s dochter Hope, en Taylor’s dochter Steffy, zeker voor een lus worden gegooid door het idee dat hun ouders zouden aansluiten. We zullen, deze tenminste twee ouders!

Meer: Sean Kanan plaagt omkering van fortuin voor Deacon

Terwijl fans op sociale media smeekten om Taylor en Deacon om een ​​koppel te worden, hielp Kanan bij het aanpakken van een kwestie van enorm belang: hun scheepsnaam. Kijkers hadden een heleboel ideeën en maakten grapjes over namen als ‘Treacon’, ‘Daylor’ en ‘Taycon’, maar de acteur stelde ‘Dealor’ voor, dat, ondanks de gelijkenis met het woord ‘dealer’ en de negatieve connotaties, leek om meteen door te hebben of de hashtags iets te bieden hebben.

Wat vond je van de ‘Dealor’-scènes? Ben je aan het aftellen tot we ze weer zien en hopen dat ze een relatie zullen krijgen? Laat het ons weten in de commentaarsectie hieronder.

Terugkijken op Het geruite verleden van Deacon in de fotogalerij hieronder.