Bold & BeautifulKrista Allen op Taylor’s Dangerous Friend Sheila


“De hele sfeer van de psychiater en de psychopaat is best cool!”

Sinds Sheila Taylor’s leven op het dak van het ziekenhuis heeft gered, hebben velen… Vet en mooi fans hebben gemerkt dat ze op een vreemde manier genieten van de vriendschap die zich tussen de vrouwen vormt. Natuurlijk, Sheila heeft de psychiater neergeschoten en “gedood”, maar dat was toen en dit is nu. “Het is verdraaid, nietwaar?” lachte Krista Allen (Taylor) tijdens een recente editie van het YouTube-chatfest Vet leven.

Toen ze hoorde dat sommige kijkers Sheila en Taylor “Shaylor” hadden genoemd, gaf Allen toe dat ze graag met de vrouwelijke duivelsportretteur werkt. “Ik denk dat de hele sfeer van de psychiater en de psychopaat best cool is!”

Zoals veel fans zei Allen dat ze geniet van de verwantschap tussen de vrouwen. ‘Het is zo verkeerd dat het juist is,’ glimlachte ze. “Het is een verwrongen vriendschap met zoveel hart.”

Thomas, Sheila, Ridge, Taylor B&B

Raad eens welke van deze mensen er niet op hoopt dat Steffy’s geheugen terugkomt?

Krediet: Howard Wise/JPI

Natuurlijk is er één groot struikelblok waar deze nieuwe vriendschap uiteindelijk mee te maken zal krijgen: de waarheid! “Taylor heeft net tegen Sheila gezegd dat ze er voor haar zal zijn”, legt Allen uit. “Ze zei ook: ‘Je hebt een plaats in onze familie. Als dit je geen plaats in onze familie geeft, weet ik het niet meer. De oude Sheila zou mijn leven niet hebben gered!’”

Meer: Hoe lang zal Sheila’s heerschappij duren?

De actrice vervolgt echter: “Taylor heeft geen idee dat Sheila degene is die Finn heeft vermoord en neergeschoten” [Steffy]dus ze gaat opkomen voor Sheila.”

Een extra bonus, zoals Allen het ziet, is de mogelijkheid om in een andere sandbox te spelen. “Ik vind het geweldig dat er een andere zijverhaallijn is die me uit de… [Brooke/Ridge/Taylor] driehoek”, bekende ze. “Dat was fantastisch, verschillende emoties en verschillende dingen kunnen onderzoeken. Gewoon de geschiedenis kennen … en het met zoveel mogelijk lagen kunnen spelen, was zo leuk.”
Maar kom op… het is Sheila! Is Taylor naïef? “Ze gelooft echt dat mensen kunnen veranderen”, hield Allen vol. ‘Als haar hart net zoveel naar haar uitgaat als het doet, is dat omdat ze ook weet dat Sheila kwetsbaar is in termen van haar geestelijke gezondheid, toch? Dus ja, er zijn veel dingen, maar ik denk dat de band die is ontstaan ​​door wat er net is gebeurd, heel leuk zal zijn om te ontdekken, want als dit ontploft…’

Misschien is wat Taylor nodig heeft een herinnering aan? hoeveel zonden haar nieuwe vriendin heeft begaan… zoals blijkt uit de onderstaande fotogalerij!