Bold & BeautifulKrista Allen wil dat Taylor het uitmaakt met Ridge


De actrice zou haar personage graag dezelfde dingen vertellen als wij!

Zoals The Bold and the Beautiful heeft Taylor weer teruggebracht naar de frequente ex-man Ridge – en seconden na zijn laatste splitsing van Brooke! – veel kijkers hebben tegen hun tv geschreeuwd: “Nee, Doc! Nee! Jij weten hij gaat je alleen maar pijn doen!’ Het bleek dat de portrettist van de psychiater grotendeels dezelfde reactie had.

Meer: Het vreemde geval van geheugenverlies van Bold & Beautiful

“Als ik een script krijg en ik zie dingen die ik persoonlijk niet zou willen dat mijn vriend Taylor doet, dan moet ik dat opsplitsen en zeggen: ‘Hoe speel ik dit? En hoe speel ik het met de integriteit van alles wat ze heeft meegemaakt, terwijl ik toch trouw blijf aan wat de schrijvers willen van die bepaalde scène?’” vertelt Krista Allen aan Soaps.com. “En dat is de uitdaging voor mij, want ik wil gewoon dat Taylor sterk is. Ik wil dat ze de waffler naar de stoep schopt!

“Ik heb zoiets van, ‘Kom op, meisje! Je bent zo veel beter dan dit!’” voegt ze eraan toe. ‘Wat waarschijnlijk het gezondste is wat ze kan doen, is dat Brooke en haar allebei zeggen: ‘Hé, dit ben jij niet. Dit ben ik niet. Dit gaat over deze man die geen beslissing neemt. Jij en ik zijn goed… Laten we wat gaan drinken!’”

Taylor, Brooke sluiten B&B af

nutsvoorzieningen Dat zou iets te zien zijn, toch? Maar Allen, die eerder Billie speelde op Dagen van ons leven, weet dat het ongeveer net zo waarschijnlijk is als een Forrester die een outfit draagt ​​​​die niet verkrijgbaar is. “Je ziet het de hele tijd dat deze man zijn vrouw bedriegt en het is niet de schuld van de man, het zijn de vrouwen die verschrikkelijk zijn”, merkt ze op. “Het is een standaardprotocol, en dat is gewoon zo achterlijk!”

Wat denk je, Vet en mooi liefhebbers? Zou je Taylor en Brooke op een dag wakker willen zien worden en beseffen dat zij niet het probleem zijn, Ridge wel? Op weg naar de reacties, stop even bij de onderstaande fotogalerij om bekijk Taylor’s lange en gecompliceerde levensverhaal.