Bold & BeautifulLawrence Saint-Victor stuurt een lief afscheidsbericht naar Kiara Barnes


“Dood het op” Fantasie Eiland‘, vertelde de hunk aan zijn primetime-gebonden co-ster.

De dag dat Kiara Barnes haar laatste optreden als Zoe maakte The Bold and the Beautiful, iedereen was aan het praten. Aan onze kant bespraken we hoe de show de actrice en haar alter ego zo’n slappe aflevering had kunnen geven – vooral gezien het feit dat het model hoorde dat haar verloofde met haar beste vriend had geslapen. (Lees hier de recensie van Soaps.com.)

Op sociale media waren fans ook aan het praten, net als Lawrence Saint-Victor, die Carter speelt. “Grote shout-out naar mijn homie”, Instagramde hij naar zijn leidende dame en deelde een “foto … genomen direct na de laatste scène die we samen filmden.”

De co-sterren hadden samen veel meegemaakt. “Ik moet je zeggen dat de uitdaging om een ​​liefdesverhaal te vertellen, chemie te creëren en romantiek op te bouwen buitengewoon moeilijk was tijdens een wereldwijde pandemie waarbij we voor het grootste deel van ons verhaal twee meter van elkaar verwijderd moesten zijn”, zei Saint-Victor. “Maar wetende dat we elkaars ruggen hadden en dat we… [could] vertrouwen op elkaar hebben zoveel vertrouwen opgebouwd en zo’n leuke en creatieve omgeving.

‘Het is bitterzoet je te zien gaan,’ voegde hij eraan toe, ‘maar ik ben meer dan trots op je. Dood het op Fantasie Eiland.

Op weg naar de opmerkingen om uw goede wensen voor Barnes aan Saint-Victor’s toe te voegen, stop bij de onderstaande fotogalerij om te beoordelen al het laatste komen en gaan van de CBS-soap.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Kim Matula (ex-Hope) keert terug in nieuwe Hallmark-film [Video]