Bold & BeautifulMatthew Atkinson deelt foto’s van zijn Dalmatische hond Maisel


De CBS-soapster blikt terug op een jaar met Maisel.

Het is een nieuwe week en wat is een betere manier om een ​​maandag te beginnen dan met een paar schattige foto’s van een populaire soapster en zijn dierbare pelsbaby… The Bold and the Beautiful’s Matthew Atkinson (Thomas) vierde onlangs dat hij een jaar had doorgebracht met een prachtige Dalmatische pup genaamd Maisel en deelde toen-en-nu foto’s met zijn volgers.

“Maisel mag dan wel in omvang zijn verdubbeld”, zei hij, “maar ze eet nog steeds alles en ligt hetzelfde in mijn armen.”

Meer: Zeepfavoriet’s post-workout transformatie

Dit is niet de eerste keer dat Atkinson foto’s deelt met deze lieve pup. Vorige maand kregen we een foto van hem met Maisel te zien terwijl de acteur grapte over hoe hij “de beruchte Maisel in Napa tegenkwam” en dat hij niet dacht dat “ze verwachtte gezien te worden”. Terwijl ze daar waren, “hadden ze wat gezeur” en “ze leek niet al te opgejaagd door onze tijd samen.”

Maisel, die ook haar eigen Instagram-pagina heeft, geniet van het likken van amandelboter van lepels, een “casual puppuccino” en houdt van wandelen, waarbij ze zich een keer zelfs afvroeg: “Wat hangt dit speelgoed aan mijn nek?” Je moet de onderstaande video bekijken om het volledige effect te krijgen!

Echt schattig!

En als je wilt weten wat er deze zomer te wachten staat op Atkinson’s soap, neem dan een kijkje in onze fotogalerij hieronder gevuld met zomerpreviewsevenals onze voorspellingen, om het komende drama van uw favoriete soaps niet te missen.