Bold & BeautifulMatthew Atkinson wil dat Thomas Douglas terugkrijgt, Krista Allen weegt mee


Star heeft zijn mening over de opvoedingsproblemen van zijn alter-ego * en * zijn datingleven.

Vet en mooi ster Matthew Atkinson sprong op zijn Instagram-account om een ​​schattige foto van zijn personage Thomas opnieuw te posten met zijn zoon op het scherm, Douglas (Henry Joseph Samiri), in zijn armen. Maar daar stopte het delen niet – het bleek dat de pas geschoren acteur ook een paar dingen te zeggen had over de verhaallijnen van zijn alter-ego…

Meer: Transformatiegalerij: Zeepsterren nieuwe looks

Het begon allemaal vrolijk genoeg toen hij zijn volgelingen vroeg: “Wie is er blij om Douglas terug te zien in de armen van zijn vader?” Waarom wij allemaal natuurlijk… toch? Maar we deden een dubbele take toen de volgende vraag die hij stelde gericht leek te zijn op de jongen die bij Hope en Liam woonde. Hij vroeg: “Wie denkt er ook dat hij weer bij zijn echte vader moet gaan wonen en niet moet worden verpand aan onze inwonende kinderopvang?”

Hope Douglas B&B

“Wie denkt dat Hope niet zijn echte moeder is?”

Atkinson ging nog een stap verder en prikte de beer – of de Liam in voorkomend geval – die toevallig Thomas’ rivaal op het scherm is, met zijn volgende zinger: “Wie denkt dat Liam zich eerst op zijn eigen kinderen moet concentreren?” Liam heeft momenteel zijn handen vol aan het omgaan met Hope’s yen om haar ex-gevangene vader in de familiekring te brengen, dus nogmaals, we moeten het erover eens zijn dat Douglas misschien beter af is zonder Dat bijzondere strijd.

Meer: B&B ster en man’s leuke feestfoto’s

In een leuke draai, anders Vet en mooi acteurs reageerden op de post. Jennifer Gareis (Donna) liet een rij harten vallen en er werd onthuld dat ten minste één ander “personage” de mening van “Thomas” over de leefsituatie van Douglas deelde – zijn moeder Taylor, die toevallig klaar is om terug te keren naar het canvas na langdurige afwezigheid. dierenarts overdag Krista Allen, die werd herschikt in de rol voorheen gespeeld door Hunter Tylo, sprong in de opmerkingen van Atkinson om het ermee eens te zijn: “Schat, het wordt tijd dat je de volledige voogdij krijgt.” We zullen. Als ze dat niet is alleen maar de persoon om hem te helpen het ook te krijgen. Wie zou dat drama niet willen zien?!

Meer: Chicago Fire’s Stella keert terug met een knal

De ster maakte ook grapjes over zijn frustratie over de datingvooruitzichten van Thomas, die, moeten we toegeven, historisch gezien belachelijk beperkt waren gezien het feit dat deze personages in Los Angeles wonen. Atkinson bekritiseerde zijn volgelingen en meende dat “Thomas misschien zijn datingpool zou moeten openen buiten degenen die hij met een pen vanaf zijn bureau op het werk kan raken.”

Wat vind je van Atkinson’s kijk op de verhaallijnen van Thomas? Is het tijd om de relatie van Thomas en Douglas te resetten en zijn datinghorizon uit te breiden? Deel je mening met ons in het commentaargedeelte hieronder, maar kijk eerst of het personage onze galerij heeft gemaakt van soaps meest herschikte karakters in de fotogalerij hieronder.