Bold & BeautifulMatthew Atkinson’s (Thomas) video met vriendin, te midden van Thomas’ CPS-drama


“Kan niet stoppen met de stem…”

Thomas zit midden in de laatste Vet en mooi drama tussen Ridge en Brooke na de oproep aan – en het bezoek van – CPS. Hoewel de persoon die het telefoontje pleegde zichzelf identificeerde als Brooke Logan, heeft Ridge’s vrouw hardnekkig ontkend contact met de autoriteiten te hebben opgenomen, ook al denkt ze duidelijk dat zijn zoon een gevaar is voor Douglas.

Kijkers zullen zich herinneren dat Douglas weken geleden werd gezien terwijl hij speelde met een spraakapp – een die een stem kon creëren die net als die van iemand anders klonk. En hoewel de CBS-soap het sindsdien niet meer heeft genoemd, moeten we ons afvragen of Thomas de app in zijn voordeel heeft gebruikt. Natuurlijk, CPS bellen vermomd als Brooke zou een doelwit op zijn rug plaatsen, zijn opvoedingsvaardigheden in twijfel trekken, maar het laten klinken alsof Brooke de oproep had gedaan, nou, dat zou een heel ander doel dienen …

Meer: Zeepfavoriet introduceert haar nieuwe tv-moeder

Ridge zou niet alleen zijn zoon verdedigen, maar hij zou ook woedend zijn op Brooke, wat hij momenteel is, omdat hij tegen hem liegt en het zou de laatste druppel zijn die hem terug in Taylor’s armen zou kunnen sturen. En echt, als Brooke had gebeld, zou ze haar naam hebben gegeven toen haar werd gevraagd, wetende hoe overstuur haar man zou zijn geweest als hij achter zijn rug om ging in plaats van haar zorgen over Douglas’ veiligheid eerst bij hem te brengen?

Thomas’ portrettist, Matthew Atkinson, heeft een beetje ervaring als het gaat om het veranderen van zijn stem. Hij plaatste onlangs een schattige video terwijl hij aan het wandelen was met zijn hond Maisel en zijn vriendin Brytnee, met het onderschrift: “Serieus, ik kan niet stoppen met de stem waarmee ik niet tegen Maisel kan praten.” En voor degenen die niet konden begrijpen wat hij in de rol zei, zei Atkinson: “Voor het geval je het gemist hebt, ik zei: ‘Who’s a Maisel girl’, gevolgd door ‘Who’s a Brytnee’.”

Degenen onder ons die huisdieren hebben, kunnen waarschijnlijk toegeven dat we een paar keer een beetje dom tegen ze hebben gepraat – of drie, of vier of – maar het punt is dat we allemaal onze stem kunnen verbergen en als Thomas echt de Als Brooke een miskoop heeft gedaan, zou hij de zijne niet hebben vermomd, maar de stemapp van Douglas had hem de munitie kunnen geven die hij nodig had om haar voorgoed uit het leven van zijn familie te krijgen!

Meer: Chesapeake Shores-voorbeeld, [spoiler] wordt neergeschoten

Zorg ervoor dat je je verhaallijntheorieën met ons deelt in het commentaargedeelte.

En over het veranderen van dingen gesproken … neem een ​​kijkje in onze galerij hieronder vol met toen-en-nu foto’s van de Beverly Hills, 90210 vorm uit de populaire serie die 32 jaar geleden debuteerde.