Bold & BeautifulNaomi Matsuda vertrekt terwijl Li wordt vermoord door Sheila


Naomi Matsuda van Bold & Beautiful maakt een vurige exit terwijl Sheila een ander slachtoffer claimt

Weer eentje bijt in het stof The Bold and the Beautiful. In de aflevering van woensdag van de CBS-soap dreef de schijnbaar onstuitbare psycho Sheila rivaliserende moeder Li van de weg naar een vurige dood, wat volgens bronnen het einde is van Naomi Matsuda’s rol in de rol.

Hoewel de veteraan van primetime-series als Amerikaans misdaadverhaal en Allemaal Amerikaans pas sinds afgelopen zomer de adoptiemoeder van Finn speelde, was haar voor een Emmy genomineerde periode in de show een onvergetelijke ervaring. In korte tijd huwde Li zoon Finn uit aan Steffy, en ontdekte toen bij de receptie dat zijn biomoeder de poster was voor moorddadige woede.

Jack, Li, Finn, Sheila B&B

“Als het iemand moet zijn, gekke dame, kijk naar haar – ze” is gekleed om te doden.”

Krediet: Howard Wise/JPI

En dat was nog maar om te beginnen. Li kwam er al snel achter dat haar eigen man Jack de babyvader van Sheila was. En Sheila was nog zo ver van haar rocker af, haar kont lag op de grond. In de poging van de gekke vrouw om een ​​weduwnaar van Finn te maken, eindigde Sheila met het neerschieten van haar eigen zoon.

Naomi Matsuda, Kimberlin Brown"The Bold and the Beautiful"  Stel CBS Television City Los Angeles, Ca.  05/12/22 © Howard Wise/jpistudios.com 310-657-9661 Aflevering # 8794 USA uitgezonden op 20/06/22

“Maar dit is hoe ik het omhels!”

Krediet: Howard Wise/JPI

Maar wacht, er is meer. Terwijl iedereen rouwde om het feit dat de dokter de meest permanente soort was, stal Li stiekem het lichaam weg en was druk bezig Finn weer gezond te maken toen Sheila uit de gevangenis ontsnapte en hoorde dat ze niemand had beledigd.

Lees ook:  Zullen Bold & Beautiful Doe een polyamorieverhaal met Eric, Quinn en Carter?

Nou ja, de laatste tijd in ieder geval niet.

Meer: Gedurfd en mooi huwelijk gedoemd?

Onnodig te zeggen dat het overlijden van Li de zaken zeker verder compliceert voor Sheila, die met bloed aan haar handen blijft volhouden dat ze een veranderde vrouw is. Veel succes met het verkopen van die, dame! Blijf op de hoogte van het laatste nieuws komen en gaan van Vet en mooi hier en kijk wie, met Li’s overlijden, op onze lijst van blijft staan verdachten in de “Who Killed Sheila?” moord mysterie waarvan we zeker weten dat die komt.