Bold & BeautifulNieuwe verhaallijn voor Donna en Eric: Zullen ze hertrouwen?


Dat script ziet er zeker uit als een pageturner!

Het is altijd een goed teken als de cast van The Bold and the Beautiful is enthousiast over wat er gaat komen, en is Jennifer Gareis ooit! Op 6 oktober ging ze naar Instagram om een ​​prachtige foto van zichzelf te delen ” terwijl ze scripts in mijn kantoor leest en kan niet wachten tot je de sappige verhaallijn ziet [the show] voor u in petto heeft!”

Wij kunnen ook niet wachten. Sinds Donna’s pickleball-spelletjes met ex-man Eric hem ertoe aanzetten een vrouw te ruilen en zijn laatste mevrouw Quinn te verdrijven, hebben de eens en toekomstige (?) Forresters niet veel te doen gehad. “Ik hou van alle goede tijden die ik heb gehad met mijn honingbeer”, zei de actrice in juni.

Meer: Vet en mooi herschikt… herschikt!

Wij ook. We willen gewoon dat die goede tijden een hoog drama met zich meebrengen. Misschien is wat er op de snoek naar beneden komt de wending die zal verklaren waarom – sinds Rena Sofer is vertrokken – we Quinn nooit meer zien. Op basis van de herfstvoorbeeld van de soap, hebben we een vermoeden dat we weten hoe Donna’s aartsvijand zal worden verzonden. (Lees hier onze verschrikkelijke theorie.)

Of misschien Vet en mooi zal Eric en Donna zich voorbereiden om te hertrouwen… net op tijd voor hem om een ​​tweede kans te krijgen met degene die is ontsnapt. (Lees over de “ondeugende” persoon wiens Achter de schermen is hier achter de schermen over de naam geroddeld.)

Lees ook:  Bold & Beautiful: Steffy beschuldigt Sheila van moord op Finn

Of zou het kunnen dat Donna betrokken raakt bij het hele Brooke/Thomas gedoe dat haar huwelijk met Ridge op zijn kop heeft gezet? Als dat zo is, kunnen we alleen maar hopen dat de wending Donna inhoudt dat Ridge tegen de kont schopt bij het schaken!

Wat denk je dat de nieuwe verhaallijn is? Zet een gok in de comments, kijk dan hoe de takken van de Logan-stamboom zijn verbonden in de onderstaande fotogalerij.