Press ESC to close

Bold & BeautifulPatrick Duffy keert terug met General Hospital Alum … Vriendin Linda Purl


De Logan-zussen staan ​​op het punt herenigd te worden met hun vader op The Bold and the BeautifulMensen heeft exclusief vernomen dat Patrick Duffy opnieuw zal terugkeren als Stephen Logan voor twee afleveringen van het 36e seizoen van de CBS-soap. En als een toegevoegde bonus, zijn echte liefde Linda Purl, die net een stint heeft gedaan op Algemeen ziekenhuis als Peyton, zal hem vergezellen en beide zullen verschijnen op woensdag 23 november en maandag 28 november.

Purl speelt de vriendin van Stephen terwijl de twee op weg zijn naar Los Angeles en het is beloofd dat kijkers bij hun aankomst de spanning in de familie Logan snel zullen zien oplopen.

Meer: Scott Clifton (Liam) stuurt vrouw speciaal bericht

De laatste keer dat we Duffy op het toneel zagen, waren hij en Pam hun huwelijksreis aan het plannen, maar uiteindelijk stopten ze omdat Stephanie de relatie van haar zus met de Logan-patriarch niet kon accepteren. Sindsdien bezocht Donna haar vader in Dallas toen hij ziek was, maar dat is het laatste dat iemand van het personage heeft gehoord – tot nu toe.

stephanie forrester en stephen logan argumenteren gedurfd en mooi

Wat Duffy en Purl betreft… In 2020, na het verlies van zijn vrouw van meer dan 40 jaar aan kanker in 2017, deelde hij met het tijdschrift: “Ik had geen moment gedacht dat dit weer zou gebeuren. Ik had nooit gedacht dat ik me nog zo zou voelen.”

Patrick Duffy Linda Purl

En net vandaag meldden we dat het paar momenteel hun recept voor succes deelt door het mogelijk te maken voor fans om in een groot familiegeheim te komen.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Adrienne Frantz vraagt ​​om gebeden voor haar moeder Vicki voor chirurgie

We kijken ernaar uit om Duffy overdag terug te zien!

Terwijl we wachten op zijn komst volgende maand, kun je opnieuw kennis maken met alle spelers door een kijkje te nemen in de Logan stamboom.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]