Bold & Beautiful’s Aaron D Spears keert terug als Justin Barber


Aaron D. Spears gaat terug naar The Bold and the Beautiful als Justin Barber. De acteur deelde foto’s van buiten de CBS Studios, maar ook achter de schermen met mede-castmates Don Diamont (Bill) en Darin Brooks (Wyatt), en kondigde aan: “Het is ongeveer die tijd! Waardeer alle liefde en steun! ”

Fans zullen zich dat in januari 2020 herinneren, Spears was van het contract afgehaald bij de CBS-soap en werd voor het laatst gezien in oktober 2020. Dit is echter een goed moment om het personage terug te halen, gezien alles wat er tegenwoordig in Justins kring gebeurt. Bill Spencer probeert zijn zoon Liam in toom te houden om een ​​geheimpje te verbergen – dat ze betrokken waren bij de hit-and-run die Vinny vermoordde. Zal Bill’s vertrouweling en zakenpartner op het punt staan ​​weer in Los Angeles te verschijnen, zal hij Justin vertellen wat er echt aan de hand is?

wetsvoorstel beschermt zijn familie bb

Eerder deze maand, via de telefoon, Justin had Bills beslissing in twijfel getrokken om hem te laten regelen dat hij zijn kostbare auto aan een koper uit het Midden-Oosten zou verkopen – dezelfde auto waarin hij en Liam zaten in de nacht van de fatale aanrijding. Bill heeft Justin altijd zijn geheimen toevertrouwd en Justin is Bill trouw gebleven, dus het is waarschijnlijk dat hij binnenkort alle details zal kennen waarom Liam zich gedraagt ​​als een wandelende nachtmerrie.

Terwijl we wachten op Justins aankomst, kijk eens terug naar enkele recente gebeurtenissen The Bold and the Beautiful nieuws casten door onze galerij met acteursfoto’s te bekijken om erachter te komen wie er komt en wie er gaat.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Daniel McVicar (Clarke Garrison) bezoekt CBS Soap

– Amy Mistretta