Bold & Beautiful’s Adrienne Frantz: bijna dood tot ‘wonderzwanger’


Zachte naaktheid waarschuwing vooruit.

Wanneer Vet en mooi en Jong & Rusteloos‘ Adrienne Frantz (Amber) vierde haar 10-jarig jubileum met manlief Scott Bailey (Leidend licht’s Sandy) verraste ze ons allemaal met het nieuws dat ze was zwanger van hun derde kind.

Eigenlijk vertelde ze Soap Opera Digest in het meest recente nummer verraste ze zichzelf door op 43-jarige leeftijd zwanger te worden!

Meer: Alley Mills deelt hoe ze de tragedie overleefde

Zowel Frantz als Bailey hebben de verrassing echter graag omarmd. Bovendien heeft het de actrice geholpen zich goed te voelen over zichzelf, haar leven en haar lichaam. Het heeft zelfs zoveel geholpen dat ze op Twitter een geweldige foto deelde waarin ze de positiviteit van het lichaam en de schoonheid van zwangerschap omarmt.

“Deze dag werd ik wakker met een mooi gevoel”, twitterde Frantz. “Als iemand met lichaamsdysmorfie zou ik nooit een ‘dikke’ foto van mezelf posten! Maar dit is Gods wonder! Iemand heeft dit gedaan zodat jij hier kon zijn! Laat me die ware schoonheid in het leven waarderen en leert me van mezelf te houden!”

De fans hebben natuurlijk hun steun betuigd, net als de eenmalige Vet en mooi schoonmoeder (twee keer!), Katherine Kelly Lang (Brooke).

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 21-25 december 2020

“Prachtig van binnen en van buiten,” antwoordde Lang. “Hou van jou!!”

Het was echter niet gemakkelijk om op dit punt te komen. En dan bedoelen we niet alleen mentaal of emotioneel, maar ook fysiek. Frantz’ laatste bevalling met haar zoon Lion heeft haar bijna het leven gekost, vertelde ze Verteren.

“Ik voelde me niet goed en de dokter negeerde me eigenlijk”, vertelde de aanstaande moeder van drie. Het duurde vier dagen van pijn voordat ze hem smeekte om haar te helpen en ze ontdekten dat er inderdaad iets ernstig mis was. Ze had een darmobstructie.

“Ik moest een spoedoperatie ondergaan en mijn nieren waren al stilgevallen,” herinnerde Frantz zich, “en andere organen werden ook uitgeschakeld. Ik kreeg congestief hartfalen en ik heb 10 dagen op de IC doorgebracht.”

Alsof dat nog niet huiveringwekkend genoeg was, was de mentale tol die het van haar eiste hartverscheurend.

“Ik herinner me dat ik in de ziekenhuiskamer lag en dacht: ‘Ik zal mijn kinderen nooit meer zien'”, herinnert ze zich. “Ik wist dat als ik die nacht in slaap zou vallen, ik nooit meer wakker zou worden.” Ze belde beste vriend, Vet en mooi’s voormalige Becky, Marisa Tait, en vroeg haar de hele nacht aan de telefoon te blijven. ‘En dat was ze voor de rest van de nacht. Ik begon me eindelijk beter te voelen, en ik heb geluk dat ik nog leef. Het duurde even voordat ik van dat alles hersteld was.”

Lees ook:  Bold & Beautiful: Paris leert Quinn, niet Shauna, had seks met Carter

Een ding dat haar heeft geholpen om te herstellen, daar is ze zeker van, is zwanger worden van hun derde kind, Killian. Wat haar betreft, hij is echt “Gods wonder” en hij had een enorme hand om haar te krijgen waar ze zich op haar gemak voelde bij het delen van de foto hierboven.

“Ik heb het gevoel dat hij me al heeft genezen”, deelde ze met Verteren. Ze had, na de geboorte van Lion, een hartklepvervanging nodig. Maar de aandoening die ooit zo ernstig was dat er een operatie voor nodig was, is nu slechts een mild probleem.

Meer: Het verrassingsmysterie rond Zende

We konden niet gelukkiger zijn voor Frantz en wensen haar het beste in deze laatste paar maanden van de zwangerschap. Ik hoop dat alles wonderwel verloopt en dat de kleine Killian soepel wordt verwelkomd in het leven van zijn liefhebbende familie.

Terwijl we ons klaarmaken voor Frantz en Bailey om nog meer schattige foto’s te delen met hun aanstaande drie kinderen, waarom neem je dan niet even de tijd om wat foto’s van andere sterren en hun echte kinderen? Omdat we nooit genoeg schattige familiefoto’s kunnen krijgen!