Bold & Beautiful’s Adrienne Frantz deelt gezondheidsupdate over zoon Killian


Voormalige dagster brengt nieuws dat je hart zal verwarmen.

Het is een heel moeilijke weg geweest voor The Bold and the Beautiful en De jongeren en de rustelozen alum Adrienne Frantz (ex-Amber) en haar man Scott Bailey (Leidend licht, Sandy Foster) sinds de geboorte van hun derde kind Killian. Maar na een paar ups en downs zijn we blij te kunnen melden dat het er goed uitziet voor hun jongste zoon.

Frantz plaatste een schattige foto van Killian die in zijn rollator zit en vrolijk naar de camera glimlacht. “Mijn kleine Killian is vandaag 20 weken oud”, kondigde ze aan. “Hij was lange tijd ziek, maar het gaat nu zoveel beter!”

Meer: Video, Hallmark’s Chesapeake Shores seizoen 6 preview

Ze bedankte haar volgelingen voor al hun gebeden en vertelde hoe “eng” hun reis was. “Maar kijk eens naar die glimlach!” ze gutste. “Hou zo veel van hem!”

Het is nog niet zo lang geleden dat Frantz in mei fans op de hoogte bracht van Killian’s gezondheid na een bezoek aan de Spoedeisende Hulp, omdat de baby weer erge koorts had. Hoewel de medische staf aanvankelijk niet wist wat de oorzaak was, legde de actrice uit dat zijn “witte bloedbeeld nog hoger werd” en dat ze “meer tests uitvoerden”.

En zes dagen daarvoor had haar zoon door hoge koorts terug in het ziekenhuis beland toen hij 11 weken oud was.

We kunnen niet gelukkiger zijn voor de familie, waaronder oudere zus Amélie en grote broer Lion, om eindelijk het goede nieuws te kunnen delen en we wensen de kleine Killian een goede gezondheid toe!

Lees ook:  Bold & Beautiful: Hope vraagt ​​Liam om diaken in hun gezin op te nemen

Bekijk onze galerij hieronder met andere soapsterren, vroeger en nu, met hun echte kinderen.