Press ESC to close

Bold & Beautiful’s Adrienne Frantz is zwanger op haar verjaardag


Met twee kinderen en nog een op komst, vertelt een vrolijke Adrienne Frantz op haar verjaardag dat “deze tien jaar voorbij zijn gevlogen”.

Er zijn maar weinig echte soapparen die zo heerlijk zijn als Adrienne Frantz, die speelde The Bold & The Beautiful’s stoute meid die goed wil doen, Amber, en… Leidend licht’s Sandy, Scott Bailey. De twee verlichten onze sociale media en delen alles, van familiediners tot verjaardagsfeestjes. Het is dus geen verrassing dat toen het paar hun 10e vierdee (wacht, kan het al zo lang zijn?!) verjaardag, ging Frantz naar Instagram om de gelukkige gelegenheid met hun fans te delen.

Meer: Hoe Jacqueline MacInnes Wood de magie levend houdt

“Gelukkige 10e verjaardag aan mijn beste vriend, liefde van mijn leven, maatziel, Scott Bailey”, schreef ze. “Ik hou van elk geweldig avontuur!”

Hun jubileum was echter niet het enige goede nieuws om te delen, want Frantz stopte iets extra’s in de post. Ze krijgen een zoon!

“Ik hou van onze kinderen en die op komst”, voegde ze eraan toe. “Ik kan niet wachten om hem te ontmoeten!” Gefeliciteerd!

Meer: Annika Noelle en Rena Sofer slaan de handen ineen om een ​​puppy te redden

Het echtpaar heeft momenteel een 5-jarige dochter, Amélie, en een 1-jarige zoon, Lion – die allebei absoluut schattig zijn. Afgelopen Halloween deelde Frantz de schattigste post met de kinderen verkleed als Jessie en Woody uit Toy Story. Dus met nog een zoon op komst, betekent dit dat we een beetje Buzz Lightyear krijgen?

Hoe dan ook, we kunnen niet wachten om de nieuwe baby te ontmoeten en wensen Frantz een gezonde (en hopelijk gemakkelijke) zwangerschap! Vooral omdat er misschien veel meer vooruit…

Lees ook:  Bold & Beautiful Ik heb net duidelijk gemaakt wat er met Charlie en Pam is gebeurd

De actrice sloot de post af en verklaarde haar liefde voor Bailey en voegde eraan toe: “Proost voor nog 100 samen!” Oké, wauw. We zullen maar zeggen, God zegene en veel geluk! Met hoeveel kinderen de twee ook eindigen, we kijken er naar uit om hun schattige gezichten op onze Instagram te zien!

Natuurlijk zijn Frantz en Bailey niet de enige soapsterren met schattige kinderen. Dus terwijl je hier bent, bekijk deze galerij die we hebben samengesteld van acteurs die overdag spelen met hun echte kinderen!@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]