Press ESC to close

Bold & Beautiful’s Adrienne Frantz’s dochter/ouders’ medische crises


De voormalige soapster steekt de hand uit in een zeer moeilijke tijd.

Soaps.com wilde even de tijd nemen om onze gedachten en gebeden te sturen naar The Bold and the Beautiful en De jongeren en de rustelozen alum Adrienne Frantz (ex-Amber), die een zeer moeilijke reeks noodsituaties heeft doorgemaakt. De voormalige CBS-soapster ging naar Instagram om te bidden voor niet alleen haar dochter Amélie, maar ook voor haar ouders.

“Gebeden alstublieft!” smeekte ze, samen met een foto van haar moeder, haar dochter Amélie en zoon Lion. “De afgelopen week lag mijn Amélie in het ziekenhuis met een virus en super hoge temp.” Alsof dat nog niet moeilijk genoeg was, voegde ze eraan toe dat haar vader op de “IC met een beroerte” lag en dat haar moeder momenteel in het ziekenhuis ligt met sepsis. “Bid alsjeblieft voor haar en dat ze dit kunnen uitzoeken!”

Een paar van haar voormalige Jong & Rusteloos castmates sprongen in de reacties met hun gedachten, waaronder Tracey E. Bregman (Lauren), die uitdrukte: “Ik stuur grote gebeden voor jou en je familie”, evenals Kate Linder (Esther), die eraan toevoegde: “Liefde en positieve gedachten sturen .” En fans steunden de actrices met hun eigen troostende woorden voor Frantz en haar familie.

Meer: Zeepdierenarts en ex komen samen voor hun zoon

Het is een heel moeilijk jaar geweest voor de actrice… in mei moest haar derde kind, Killian, die in maart werd geboren, in het ziekenhuis worden opgenomen. ‘Er gaat niets boven in het ziekenhuis liggen met je pasgeboren baby,’ had Frantz laten weten. “Hij is de hele nacht wakker geweest met hoge koorts voor een 11 weken oude jongen. Zeg wat gebeden voor de kleine Killian.’

En in juli, toen Killian 20 weken oud werd, gaf ze fans een update en deelde ze: “Hij was lange tijd ziek, maar het gaat nu zoveel beter! Bedankt voor alle gebeden! Het was echt eng! Maar kijk eens naar die glimlach! Hou zo veel van hem!”

Nogmaals, we zullen de familie van Frantz in onze gedachten blijven houden en fans uitnodigen om die van hen achter te laten in het commentaargedeelte hieronder.

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Brooke confronteert Hope met haar gevoelens voor Thomas

Terwijl we de actrice onze hoop op gelukkigere tijden sturen, nodigen we lezers uit om naar onze galerij hieronder te kijken, gevuld met andere soapsterren en hun echte kinderen.@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]