Bold & Beautiful’s Adrienne Frantz’s zoon Lion zet zijn eerste stappen


Lion’s gezicht licht helemaal op als hij een spannende nieuwe mijlpaal bereikt.

Het was een feestdag voor Adrienne Frantz (ex-Amber Moore, Vet en mooi en Jong & Rusteloos) toen haar jongste kind een belangrijke mijlpaal bereikte door te leren lopen.

Meer: B&B aluin is ’te schattig om niet te delen’ kinderfoto’s

Zowel mama als grote zus Amélie waren aanwezig om getuige te zijn van het grote moment van Lion toen hij het waagde om in zijn eentje over een mat te lopen. Papa Scott Bailey was misschien de videograaf, want gelukkig werd de triomf op film vastgelegd – dus we mochten delen in de vreugdevolle en stinkende schattige gelegenheid.

Frantz was duidelijk extatisch toen haar 14 maanden oude zoon in haar armen waggelde nadat hij eerst zijn weg naar een onzichtbare vriend of familielid had gevonden – en Lion leek behoorlijk tevreden met zichzelf en de reactie op zijn grote prestatie ook!

De veel gemiste ster deelde de video op haar Instagram en zei enthousiast: “Kijk eens wie vandaag heeft besloten te lopen!! Lion is officieel een wandelaar!! haar voormalige Vet en mooi co-ster Katherine Kelly Lang (Brooke) sprong in om de mijlpaal op sociale media toe te juichen en zei: “Zo schattig!!!”

Meer: Adrienne Frantz heeft enge complicaties na de bevalling

Ga Leeuw! Laat ons weten hoe je Amber Moore terug zou schrijven Vet en mooi of Jong & Rusteloos in het commentaargedeelte. We hebben Sheila net terug, maar kijk eens naar andere Vet en mooi karakters die we missen (inclusief Amber!) in de galerij hieronder.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Jacqueline MacInnes Wood: Liam of Finn voor Steffy?

Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.