Press ESC to close

Bold & Beautiful’s Alley Mills deelt hoe ze ermee omging nadat haar echtgenoot stierf


Alley Mills heeft een “nieuw inzicht in lijden” gevonden.

Verplaats jezelf zelfs maar een seconde in de schoenen van Alley Mills, en je zult waarschijnlijk een stap terug willen doen. Begin 2020 verloor ze Orson Bean, haar man van 27 jaar, bij een gruwelijk ongeluk. Maar hoe verpletterend het ook was, de tragedie brak de Vet en mooi actrice, het opende haar ogen voor een nieuw perspectief, een perspectief dat ze deelde toen 2021 op weg was naar de uitgang.

“Dit is voor iedereen die dierbaren heeft verloren in de afgelopen jaren van COVID en die een enorm verlies voelen en niet zeker weten hoe ze de moed moeten vinden om verder te gaan of voorbij die gevoelens van verlies”, vertelde ze. ZeepCentraal. “Wat ik voelde, was het meest nuttige waar ik me op kon concentreren te midden van al mijn verdriet en het missen van mijn man meer dan ik dacht te kunnen verdragen met nieuwjaar, was hoe dankbaar ik ben dat ik hem al die jaren heb gehad en voor, zoals Hoe raar dit ook mag klinken, het nieuwe inzicht in het lijden dat het verlies van hem mij gaf tegenover andere mensen in dezelfde sloot.

“Ik zag de wereld als een grote snee erdoorheen, als een gigantische rivier van lijden,” vervolgde ze, “en daar was ik, drijvend erop met zoveel duizenden anderen net als ik.”

Alley Mills, Orson Bean aanwezig voor het 18e jaarlijkse Movieguide Awards Gala, Beverly Wilshire Four Seasons Hotel, Beverly Hills, CA 23 februari 2010. Foto door: Michael Germana/Everett Collection

Dat gevoel stelde Mills, die in 2006 voor het eerst Pam speelde, in staat om met nieuwe ogen te kijken. “Dat heeft gewoon een vreemde schoonheid,” zei ze, “om in staat te zijn een hand uit te steken naar een ander zwevend en troost en liefde te vinden en een vreemd soort doel in het delen van je verlies en je liefde.”

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Hope verklaart haar liefde voor Thomas na een gevecht met Liam

Voordat u verder gaat met het lezen van een ander verhaal, kunt u terugblikken op het afgelopen jaar met onze fotogalerij die de hoogte-, dieptepunten en dieptepunten van 2021 opnieuw bekijkt. alles ertussenin op The Bold and the Beautiful.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]