Bold & Beautiful’s Alley Mills keert terug als Pam Douglas om af te wegen op Eric & Donna


Het leven van Eric Forrester is de laatste tijd een wervelwind geweest, met wegsluipen naar zijn geheime pickleball-affaire met Donna Logan in de gezondheidsclub, ontdekt door zijn vrouw Quinn en zijn dochter Bridget (awwkwaard!), en besluit daardoor een enorme levensverandering door te voeren.

De meeste van Eric’s familie zullen het goed vinden met de switcheroo als het hem gelukkig maakt, en sommige van zijn dierbaren (zoals Brooke) zullen ronduit opgewonden zijn dat hij zijn huwelijk met Quinn beëindigt. Maar een personage dat we niet regelmatig hebben gezien, zal verschijnen en we weten ze zal een reactie hebben op Eric’s laatste zet!

Nee, het is niet Eric’s dochter Felicia Forrester, die een hekel had aan Donna, hoewel dat interessant zou zijn geweest. In plaats daarvan, net terug van de breiconventie die haar ervan weerhield Charlie’s beurt als officiant op Carter’s noodlottige huwelijk met Parijs te missen, zullen we niemand minder dan Pam Douglas zien als onze geliefde Alley Mills keert terug naar Vet en mooi.

Er was een tijd dat Pam van haar medicijnen af ​​was en Donna recht in het vizier had… en het was inderdaad een enge tijd. Als je ons niet gelooft, kijk dan eens door dit fotoalbum om te zien de verschrikkingen die Donna overleefde door Pam’s handen.

Meer recentelijk kreeg Pammy echter een hekel aan Quinn, die haar niet toestond om Stephanie’s portret weer boven de open haard te hangen en met Charlie te trouwen terwijl de alziende ogen van haar zus over hen waakten in het Forrester-huis.

Lees ook:  Henry Joseph Samiri Keert terug naar Bold & Beautiful als Douglas Forrester, Django Ferri Out

Op dat moment kreeg Pam een ​​hart onder de riem met Donna, die aan haar zijde werkte bij de receptie van Forrester Creations, en drong er bij de blondine op aan om te proberen de oude vlam met Eric weer aan te wakkeren om hem bij Quinn weg te lokken. Die verhaallijn viel uit, maar de Douglas-zus zal zeker aanwezig zijn om te vieren dat het eindelijk tot wasdom is gekomen.

Wat zou gelijk zijn? meer leuk is als Pam zou blijven voor het vuurwerk dat we weten komen tussen Quinn en Donna. Quinn is niet in staat zijn om weg te lopen van Donna die haar man bedriegt en gewoon zeggen: “Bygones”, ondanks haar gelukkige verzoening met Carter, wat betekent dat er confrontaties zullen zijn. Wie kan er beter midden in een Donna/Quinn throwdown zitten dan Pam? We kunnen niemand bedenken.

Kijk uit naar Alley Mills om weer te verschijnen op Vet en mooi op woensdag 13 juli.

Pam leerde van de besten. Als je durft, kijk dan terug op Bold & Beautiful’s Stephanie’s smerigste plannen aller tijden.