Bold & Beautiful’s Annika Noelle geeft een schoonheidstip aan Thorsten Kaye, foto


“Blijkt… hij is al…”

Vorige week hebben we de fans gewaarschuwd The Bold and the BeautifulAnnika Noelle (Hope) van ’s zou elke dag een nieuwe foto plaatsen in de aanloop naar Thanksgiving als een traktatie voor haar Instagram-volgers. De CBS-actrice verzamelde een co-ster om te worden opgenomen in een van haar recente foto’s achter de schermen – een met een beetje humor toegevoegd aan de mix.

‘Ik heb geprobeerd Thorsten Kaye te pakken te krijgen [Ridge] om wat verkoelende watervlekken toe te voegen aan zijn schoonheidsroutine, ‘deelde Noelle, samen met een schattige foto van haar vriend die het product draagt, wat bedoeld is om het uiterlijk van gezwollen ogen te minimaliseren. “Blijkt,” vervolgde ze, “hij heeft ze niet nodig, hij is al mooi.”

Fans kregen een kick van de paal en een, Lori Phan Lofaro, was het daarmee eens en zei: “Ja, hij is geweldig! En mooi, ’terwijl April Detrick McCarty instemde om uit te drukken:’ Love me some Ridge. En hun castmate, Krista Allen (Taylor) kon het niet laten om een ​​rij lachende emoji’s te delen!

Meer: Annika Noelle neemt rechtstreeks contact op met fans

Daarvoor plaatste Noelle een lieve foto met Henry Samiri, de getalenteerde kleine acteur die haar zoon Douglas op het scherm speelt, en zei: “Dankbaar voor de beste tv-zoon waar een meisje ooit om zou kunnen vragen, Henry Samiri en Rachel Herman. [the soap’s production manager] is ook best cool.”

We houden er gewoon van om de sterren buiten de camera te zien communiceren en plezier te hebben achter de schermen!

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 24 - 28 mei 2021

In alle ernst, als je er wat van wilt zien de beste schoonheidstips van de sterren overdagbekijk onze fotogalerij hieronder om te zien welke producten ze gebruiken – het zal je misschien verbazen dat je er al een paar in je eigen voorraad zou kunnen hebben.