Bold & Beautiful’s Annika Noelle probeert te rechtvaardigen waarom Hope geobsedeerd is door Thomas


Waar denkt Hope in hemelsnaam aan The Bold and the Beautiful? Dat is wat we ons allemaal afvragen. Ze is getrouwd met een geweldige kerel – oké, ze is getrouwd met meneer Wishy-Washy zelf, Liam, maar toch – heeft een geweldige baan en een gezin met twee kinderen. Nou, een van hen is technisch gezien niet van haar, maar voor alle doeleinden zou ze gelukkig moeten zijn met haar leven!

Maar dat is ze niet. In plaats daarvan komt ze steeds dichter bij Thomas en kan ze hem maar niet uit haar hoofd krijgen! En volgens spoilers begint zelfs Thomas haar obsessie door te krijgen. Dus wat gebeurt er in Hope’s hoofd?!

Hoop Thomas B&B

Oh, wat zijn de griezelige rollen omgedraaid.

Krediet: Howard Wise/JPI

“Ik weet niet wat Hope denkt,” gaf Annika Noelle lachend toe Soap Opera Samenvattingde podcast. Om te beginnen weet ze evenmin als wij waar het verhaal naartoe gaat. Ze krijgen gewoon niet zo lang van tevoren scripts en zelfs de mensen die het misschien weten vertellen het niet. Dus dat liet haar alleen achter om de waarheid van Hope’s gevoelens voor zichzelf te vinden – hoe gek ze ook voor velen van ons mogen lijken!

“Hoe rechtvaardig ik dit?” peinsde ze. “Hoe pak ik alles aan wat ze op mijn pad gooien en ga ik de gelegenheid aan? Hoe kan ik daaraan voldoen en het waarheidsgetrouw maken en laten resoneren?”

Nou, een deel van wat er nu aan de hand is, denkt Noelle, is dat Hope eindelijk een beetje haar controle verliest. Het is iets waar ze tot nu toe een ijzeren greep op moest houden. En dat is iets anders dat we Brooke de schuld kunnen geven. Nou, schuld is misschien een harde manier om het te zeggen… maar het is zeker grotendeels te danken aan Brooke!

Lees ook:  Bold & Beautiful Preview: herenigen Deacon en Sheila zich? Sean Kanan vraag en antwoord

Hope heeft controle nodig, legde Noelle uit: ‘Vooral omdat ze opgroeide met de schaduw van haar moeder en veel van het oordeel dat over haar moeder werd geworpen. Onbewust of niet, haar karakter heeft daar iets van geërfd. Ze wilde gewoon niet zijn zoals haar moeder, en zoveel van haar identiteit en haar berichten die ze zichzelf stuurt, wil niet zijn zoals haar moeder.

Brooke, Hope, hut Thomas B&B

Dat is de blik van een dochter die absoluut gekrenkt is om in de buurt te zijn om Brooke voor de duizendste keer de bijnaam ‘Slet uit de Vallei’ te horen verdedigen.

Krediet: CBS-screenshot

Noelle bracht toen een stukje van Hope’s geschiedenis ter sprake, zoals toen het nodig was om een ​​angstpil te nemen om seks te hebben. Dat is hoe strak gewond ze was. En dat is best begrijpelijk als je opgroeit met een moeder die de ‘slet uit de vallei’ wordt genoemd. Dat is het laatste wat Hope voor zichzelf zou hebben gewild, dus streeft ze constant naar dat beeld van moraliteit en controle.

Voeg daarbij het feit dat haar vader altijd een beetje een cad en een oplichter was, en je kunt zien hoe Hope’s hele leven in wezen heeft geprobeerd zichzelf ervan te overtuigen dat ze beter is dan haar ouders. Maar dat soort rigide grip op jezelf is vermoeiend om vast te houden en vroeg of laat moet het uitglijden.

‘Voor mij,’ zei Noelle Verteren“Thomas is Dat verboden fruit. Hij kapselt alles in wat Hope zichzelf niet heeft toegestaan ​​in haar eigen leven. En ik denk dat hij haar fascineert omdat hij een beetje het tegenovergestelde is. Hij is het tegenovergestelde van controle.”

Lees ook:  Zullen Bold & BeautifulThomas krijgt voogdij over zoon Douglas van Hope?

“Als Thomas je tegenpool is, Hope, Ik ben verondersteld controle te vertegenwoordigen? Ik heb niet eens de discipline om van de ene op de andere dag te beslissen van welke vrouw ik hou!”

Krediet: CBS-screenshot

Meer: Waarom de nieuwe driehoek van Hope anders is dan alle voorgaande

Dat zegt natuurlijk niet waarom het gebeurt nu, maar het helpt tenminste een beetje te verklaren waarom Hope zo gefixeerd is geraakt op Ridge’s vaak onrustige zoon. Dat gezegd hebbende, kunnen we niet echt zien dat dit ooit goed gaat, omdat dit niet de gezondste manier is om voor iemand te vallen – vooral omdat de portrettist van Hope duidelijk maakte: “Het is niet iets waar ze van geniet. Ze is geschokt dat ze zich zo voelt!”

Jakkes. Als dat geen problemen schreeuwt, weten we het ook niet meer! Uiteindelijk kan de aantrekkingskracht van Thomas zowel onweerstaanbaar als gedoemd zijn. En Hope zal waarschijnlijk het perfecte (achtige) leven met Liam voor helemaal niets weggooien!

Als je denkt dat deze combinatie gedoemd is te mislukken, kijk dan eens naar onze fotogalerij met de meest giftige koppels aller tijden overdag.