Bold & Beautiful’s Ashley Jones’ gescheiden van Joel Henricks, straatverbod verlengd


Bold & Beautiful ster gaat verder op haar reis.

Bold & Beautiful’s Ashley Jones plaagde een ‘grote dag vandaag’ en zinspeelde iets meer dan een week geleden op “het ene hoofdstuk verlaten en het volgende beginnen”. We kunnen het niet helpen, maar denken dat ze verwees naar een belangrijke gebeurtenis in haar persoonlijke leven, een die lang zal hebben aangevoeld.

Jones, die haar rol van Bridget Forrester twee keer heeft hernomen op Vet en mooi onlangs, toen de bekwame dokter in actie vloog om Steffy te redden en woog op de vreemde hartslagpieken van haar vader Eric, was die dag in een soort filosofische bui. Ze zag er gelukkig uit, verwees naar ‘in transitie’ zijn en merkte op: ‘Op een dag zullen we terugkijken en beseffen hoe sterk we zijn en hoe ver we zijn gekomen’, voordat ze haar volgers vroeg om bemoedigende woorden achter te laten.

Meer: B&B-ster reageert op dochter bij OnlyFans

Jones beloofde haar fans uit te leggen wat er met haar aan de hand was, maar het was TMZ dat het nieuws brak dat haar verwachte scheiding van Joel Henricks eindelijk officieel was gemaakt.

De outlet beweert gerechtelijke documenten te hebben verkregen die aangeven dat niet alleen de echtscheiding van Jones en Henricks definitief is, maar dat het paar ook overeenstemming heeft bereikt over kwesties met betrekking tot voogdij en bezoek, verdeling van activa en ondersteuning.

Een straatverbod uitgevaardigd aan Jones, die haar huis en het huwelijk ontvluchtte te midden van… beschuldigingen van fysiek misbruik door Henrickswerd naar verluidt verlengd tot februari 2023. TMZ deelde een foto van Jones’ handblessure van de vermeende mishandeling.

De Vet en mooi star zal naar verluidt drie dagen per week en om het weekend de voogdij over hun zoon Hayden hebben, terwijl Henricks de jongen elke dinsdag en woensdag en afwisselend in het weekend vier uur zal zien. Vakanties en schoolvakanties wisselen elkaar elk jaar af, terwijl Jones haar zoon altijd krijgt op moederdag en haar verjaardag.

De outlet meldde dat er geen kinder- of partneralimentatie werd toegekend en dat Jones en Henricks de kosten voor de jongen zullen dekken terwijl hij onder hun hoede is. Ze zal zijn school kiezen en de rekening ophalen.

Elk bewaarde de activa op hun persoonlijke bankrekeningen en Jones kreeg een Mercedes-Benz 2017 toegekend, terwijl hij volgens het rapport twee andere voertuigen bezat.

Meer: Bekend gezicht klaar voor onthulling in B&B

De getalenteerde actrice ging onlangs naar Instagram om professioneel goed nieuws te delen – ze is te zien in het derde seizoen van Voor de gehele mensheid, die nu beschikbaar is voor streaming op Apple TV Plus. We zien haar graag bloeien!

Blader door de Logan familie album in de fotogalerij hieronder.