Bold & Beautiful’s Cassandra Cheech viert de verjaardag van hond Herbert – die de moeder van Paris speelt


‘Je was aan iemand anders beloofd,’ herinnerde ze zich. Maar het lot had andere ideeën.

Op 20 juni vond Cassandra Creech haar hart te vol om de liefde die erin zat te bewaren. Dus “doe mee”, zei ze tegen haar Instagram-volgers, “door Herbert te wensen, [aka] ‘The Wonder-Puppy,’ gelukkige verjaardag.”

De Vet en mooi actrice deelde vervolgens het zoete verhaal van wanneer de sterren op één lijn kwamen om haar samen te brengen met Herbert. “Ik herinner me die vaderdagweekendrit naar San Diego Second Chance Dog Rescue,” Grace’s portrettist zei. “Je was net vers van de achterkant van een vrachtwagen uit Mexico aangekomen.

‘Je was aan iemand anders beloofd,’ voegde ze eraan toe. ‘Ze kwamen nooit opdagen, en je werd de mijne… Ik werd de jouwe, echt waar. Lotsbestemming! Jij hebt mij uitgekozen!”

Meer: Foto’s van sterren en hun huisdieren

Creech’s schattige nieuwe viervoetige familielid was in alle opzichten perfect… behalve één. ‘Je slavennaam was ‘Chunky Pete’, maar ik heb je Herbert Jayhawk genoemd, naar mijn vader,’ zei ze.

Sindsdien is het tweetal onafscheidelijk (zoals de prachtige foto’s bij haar post zullen bevestigen). “Jij bent mijn genezer, mijn leraar, mijn gelukzaligheid … ik hou van je,’ zei de actrice, die zich haastte om haar een klein verzoek van Herbert toe te voegen. “Stop met het openen van de koelkast.”

Op de een of andere manier hebben we het gevoel dat hij zelfs daarmee weg kan komen!

Bezoek enkele van de meest memorabele Daytime Emmy-mode aller tijden in de onderstaande fotogalerij. Het is het beste om modellen te zien schitteren op de catwalks van Milaan!