Bold & Beautiful’s Daniel McVicar (Clarke Garrison) bezoekt CBS Soap


Over een knaller uit het verleden gesproken!

The Bold and the Beautiful’s begeleidend producer, Casey Kasprzyk, deelde een leuke foto op Twitter samen met Daniel McVicar, de veteraan van de CBS-soap, die 22 jaar lang afwisselend Clarke Garrison speelde.

‘Het is Bucky! oftewel Clarke Garrison!” kondigde Kasprzyk aan. “Daniel McVicar bracht een verrassingsbezoek aan Vet en mooi. Het is zo geweldig om vandaag de kans te krijgen om met hem om te gaan.”

Fans van vroeger zullen zich herinneren dat Bucky de bijnaam van Clarke was, die hem werd gegeven door de grote Sally Spectra. Hoewel Clarke een soort playboy was, werkten hij en Sally jarenlang samen bij Spectra Fashions, waren getrouwd en deelden een zoon, CJ. En zoals velen die bij Spectra hadden gewerkt, stapte Clarke meer dan eens over naar de concurrentie. Hij werkte niet alleen bij Forrester, hij trouwde er ook met een — Erics dochter Kristen!

sally en clarke bij spectra fashions bb

Meer: B&B-ster in huiveringwekkende nieuwe Lifetime-film

McVicar liet in 2009 de dag achter zich, maar bleef via sociale media in contact met fans en deelt foto’s van zijn reizen, die hem recentelijk meenamen op een roadtrip “naar het westen!”

Wil je Clarke terug zien in de soap? We zouden – en jongen, hoeveel tijd er ook is verstreken, we weten gewoon dat Clarke nog steeds het vermogen heeft om de zaken voor de Forresters op te schudden en hij zou waarschijnlijk ook een van zijn oude nadelen op de Spencers kunnen uitvoeren!

Lees ook:  Bold & Beautiful: Quinn en Carter zijn opgepakt, Thomas knuffelt Hope

Er zijn anderen die we ook graag terugzien … Neem een ​​kijkje in onze galerij hieronder vol met foto’s van personages die zouden moeten terugkeren.

Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.