Bold & Beautiful’s Darin Brooks ‘, Kelly Kruger’s Birthday Cake Mishap


Een Tik Tok-video verpestte Brooks ‘verjaardagsverrassing met aardbeien-shortcake.

Glutenvrije aardbeien shortcakes waren aan de orde van de dag Vet en mooi Darin Brooks (Wyatt) wilde ervoor zorgen dat zijn vrouw, Kelly Kruger’s (Eva; Mackenzie, Jong en rusteloos) verjaardag extra speciaal. De acteur plaatste een hartverwarmende familiefoto en hield van bericht op sociale media en gutste: ‘Gefeliciteerd schat! Hier is er nog een… Je verrast me elke dag, je bent sterk, grappig en buitengewoon zorgzaam voor onze kleine meid! En zij en ik kunnen niet gelukkiger zijn! Ik hou van je en heb de gelukkigste verjaardag! “

Meer: Kelly Kruger en Darin Brooks vieren de verjaardag van hun dochter

Op een beslist brutaler toon voegde hij er toen aan toe: “Oh … en je kunt beter mijn zelfgemaakte glutenvrije aardbeien shortcakes die ik voor je heb gemaakt, verdomme lekker vinden !!!” Het paar plaagde in het commentaargedeelte onder de post terwijl Kruger plaagde: “Bedankt voor het zo speciaal maken van deze dag en elke andere dag !! Hou van jou!! ❤️❤️❤️ (Ik kan niet wachten om de cakes en mijn pad Thai te proeven 😂). ” Dus het blijkt dat hij niet al het verjaardags koken heeft gedaan, maar die taarten waren ongetwijfeld goed … toch?

Kruger, die onlangs verscheen als Eva Aan Vet en mooi in een scène met Donna, een paar uur later naar sociale media gegaan met een update, en het was niet allemaal goed nieuws. Ze deelde dezelfde foto van de schattige fam die in bed lag te knuffelen en zei: “Ik kon niet meer vragen … nou, behalve de aardbeiencake die ik Darin vroeg te maken.” Wacht wat?

Voortbordurend op de teleurstelling met aardbeiensmaak na zoveel opbouw, legde de actrice hilarisch uit: “Het probleem is dat ik de aardbeien in azijn heb gedrenkt omdat ik domme Tik Tok-video’s zag waarin miljoenen bugs naar voren komen als jij dat doet. Nou, er waren geen insecten, maar de aardbeien smaken naar azijn … naar zeer sterke, vreselijke azijn. ” Dus het was echt niet de schuld van Brooks en het is de gedachte die sowieso telt …

Meer: Kelly Kruger en Darin Brooks in kostuum

We hebben geen idee hoe het allemaal afliep, want Kruger liet ons in spanning en zei: “Zooo @theedarinbrooks moet meer aardbeien gaan halen. Tenzij hij boos is en in plaats daarvan een vanillecake voor me maakt. Laten we afwachten wat er gebeurt.”

De actrice bedankte met dank voor alle verjaardagsliefde die ze had ontvangen en Brooks stemde nog een keer toe om te zeggen: “Gelukkige verjaardag Munchkin Monkey Butt !!!” Zo’n schattig stel. Gelukkige verjaardagswensen voor Kelly!

Zie andere real-life Vet en mooi koppels in de onderstaande galerij. Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor De kale en de knappe – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.