Press ESC to close

Bold & Beautiful’s Deacon omlijst Bill met dat gestolen schaakstuk


Sheila’s mannen spelen een spel dat slechts één van hen kan winnen.

Het was maar een moment. Even knipperen en je zou het missen. Vet en mooi had Deacon een ridder uit Bill’s Chess-set in de aflevering van 8 februari. En hoewel het niets had kunnen zijn, slechts een kleine manier voor Deacon om het aan zijn aartsvijand te plakken – ‘Ha! Probeer een spel te winnen nu!” – we hebben een sluipend vermoeden dat het iets meer is.

Gezien hoe jaloers Deacon lijkt over Sheila’s insta-liefdesrelatie met de tycoon, zouden we het niet aan hem voorbij laten gaan om een ​​vuile daad te begaan en gewoon, oeps, de veelbetekenende ridder terloops op de plaats van de misdaad te laten vallen. Als Bill in het gerinkel zou worden gegooid, zou het pad vrij zijn voor Deacon om zijn plek in Sheila’s hart terug te winnen. Bovendien zou Deacon hierdoor eindelijk een punt kunnen scoren tegen zijn oude aartsvijand. “Hij weet dat Bill een gevaarlijke man is, grotendeels vanwege zijn financiële situatie”, vertelt Kanan aan Soaps.com. ‘Ik bedoel, als hij zou willen, zou hij Il Giardino onder Deacon kunnen uitkopen en sluiten, gewoon om een ​​eikel te zijn.

Diaken Sheila B&B

“Erg jaloers?”

Krediet: Howard Wise/JPI

‘Maar Deacon is niet bang om het tegen Bill op te nemen’, voegt hij eraan toe. ‘Hij heeft in de gevangenis gezeten! Hij heeft veel dingen overleefd. Er is zeker een deel van hem dat, zelfs nu hij dit hele nieuwe leven begint en meer te verliezen heeft, het idee leuk vindt om het tegen Bill op te nemen.

Lees ook:  Bold & Beautiful Preview: Sheila wordt gearresteerd voor de moord op Finn

Onnodig te zeggen dat Bill het nooit zou zien aankomen. Hij beschouwt zichzelf als onoverwinnelijk, onaantastbaar. En als iemand hem neerhaalt, zal het geen lowlife zijn zoals Deacon. “Bill onderschat Deacon waarschijnlijk tot op zekere hoogte”, zegt Kanan. ‘Misschien houdt hij er geen rekening mee dat hij, na alles wat Deacon heeft meegemaakt, nee heeft [bleeps] geven. Hij gaat zijn mannetje staan.” En misschien die ridder gebruiken om, ahem, de koningin van Bill te pakken!

Bekijk meer van de meest explosieve mannelijke vetes van soaps in de onderstaande fotogalerij.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]