Bold & Beautiful’s Deacon verraadt Young & Restless’ Diane


Is hij vergeten wat er gebeurt als je met vuur speelt?

De week van 26 sept. The Bold and the Beautiful sluit Deacon vast “tussen een rots en een harde plaats”, vertelt Sean Kanan Soap Opera Digest. Aan de ene kant heeft hij Sheila die zijn krot gebruikt als Madwoman Central. Aan de andere kant heeft hij De jongeren en de rustelozen‘ Nikki zet hem de spijker op de kop voor informatie over Diane. En op de ander andere – zijn we nu niet uit handen? – hij heeft Diane, die niet al te blij zal zijn als hij haar aartsvijand de munitie geeft om haar uit het water te blazen.

Susan Walters"De jongeren en de rustelozen" Set CBS-televisie CityLos Angeles23/03/22© Howard Wise/jpistudios.com310-657-9661Aflevering # 12350U.S.  Uitzending 27-04-22

“Goede handlangers zijn zo moeilijk te vinden!”

Krediet: Howard Wise/JPI

Wat moet een grotendeels hervormde slechterik doen? Wat keuze heeft hij? Nikki is niet in de stemming om ‘Ik zou je graag willen helpen, maar…’ als antwoord opvatten. Dus Deacon geeft de hand toe die hij speelde om Diane te helpen haar dood te faken. ‘Hij wilde Nikki echt vrijpleiten,’ zegt Kanan, ‘en als er enig bewijs is dat Nikki’s zaak kan helpen, is hij bereid het haar te geven.

“Deacon speelt misschien niet altijd boven het bord,” voegt hij eraan toe, “maar ik geloof echt dat hij nu een betere man is dan hij was” toen hij Diane’s “moord” opvoerde.

nikki diaken bruiloft Melody Thomas Scott, Sean Kanan"De jongeren en de rustelozen" Set CBS televisie CityLos Angeles11/01/11©sean smith/jpistudios.com310-657-9661Aflevering # 9797U.S.  Uitzending 12/12/11

“Wij zullen niet kijk hierop terug en lach op een dag, bub!”

Krediet: Sean Smith/JPI

Dat is allemaal goed en wel voor hem, maar het wordt een groot probleem voor Diane. Wanneer Nikki LA verlaat, doet ze dat gewapend met precies het wapen dat ze nodig heeft om Diane te laten wensen dat ze dood was gebleven.

Lees ook:  Bold & Beautiful Fans rokend over Parijs komend tussen Steffy en Finn

Beoordeel het levensverhaal van Deaconvan meedogenloze cad tot berouwvolle vader, in de onderstaande fotogalerij.