Bold & Beautiful’s Delon de Metz, Scott Clifton, Don Diamont Shirtless Photos


Als ze het volhouden, zelfs wij moet misschien een halter oppakken.

Misschien herinner je je dat in juni, Vet en mooi hoofdrolspeler Delon de Metz (Zende) plaatste een selfie zonder shirt en grapte: “Geef me nog honderd jaar of zo, en ik zal Lawrence Saint-Victor (Carter) inhalen.”

Op 13 april liet de acteur een foto vallen van zijn indrukwekkende vooruitgang. “Ik ben nog steeds bezig met een inhaalslag,” zei hij, “maar Scott Clifton (Liam) motiveerde me om de pomp te zoeken na zijn officiële Olympia-inzending.”

Op de een of andere manier hebben we die gemist. Maar we merkten wel dat de Emmy-winnaar de onderstaande afbeelding deelde waarin hij ons op indrukwekkende wijze de rug toekeerde. “Don Diamont (Bill) blijft deze irritant inspirerende Workout Wednesday-foto’s posten”, schreef hij bij de foto van 2021, “dus ik wilde bewijzen dat ik (soms) ook op woensdag train, verdomme!

“Niet afgebeeld”, voegde hij eraan toe, “zijn mijn voeten rustend op het grote, bleekgele hoofd van Thomas Jankas.”

Meer: Krista Allen praat ‘Taylor krediet geven’

Veteraan soap hartenbreker Diamont is misschien net zo bekend om zijn benijdenswaardige lichaamsbouw als om zijn aanzienlijke talent. En hij doet er alles aan, niet alleen om ervoor te zorgen dat hij op elk moment klaar is voor een liefdesscène, maar ook om anderen te motiveren. “Een klein beetje van iets doen”, moedigde hij zijn volgelingen aan toen 2022 van start ging, “het is beter dan veel niets doen.”

Let wel, de tegenspeler die nu en waarschijnlijk altijd moet worden verslagen, is Saint-Victor, een Adonis die zo gescheurd is, dat je ons ervan kunt overtuigen dat zelfs zijn spieren spieren hebben!

Uitchecken meer foto’s van de knapste mannen van soaps in de onderstaande fotogalerij.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Finn is herenigd met Taylor, Ridge, Kelly en Hayes