Bold & Beautiful’s Denise Richards beschoten tijdens Road Rage Incident


Autorijden kan al stressvol genoeg zijn, maar acties als deze zijn totaal ongepast – en gevaarlijk.

Maandag 14 november wordt een dag dat The Bold and the Beautiful’s Denise Richards (Shauna) zal het niet snel vergeten – en het was ook eng. TMZ meldt dat de CBS-soapactrice naar haar werk ging om scènes te filmen voor haar nieuwste project, Angels Fallen: Strijders van de Vrede, waar ze een wapenexpert speelt genaamd Deborah. Voordat ze echter Popsicle Studio LA kon bereiken, werden zij en haar man Aaron Phypers beschoten door een andere chauffeur.

Voorafgaand aan het verkeersongeval reed de echtgenoot van Richards in hun Shelby Ford-truck en had hij moeite de studio te vinden, waardoor de chauffeur achter hen woedend werd. Niet alleen begon de chauffeur tegen het paar te schreeuwen, ze probeerden ook ‘voor hen te persen’. Hoewel Phypers de chauffeur liet passeren, was de persoon in het andere voertuig zo woedend dat ze op de vrachtwagen van het paar schoten, waardoor er een kogelgat zichtbaar achterbleef aan de bestuurderszijde bij het achterlicht.

Gelukkig raakten Richards en haar man niet gewond tijdens het gewelddadige incident, maar zoals je kunt verwachten, was ze “zenuwachtig” en “snikte” toen ze bij de studio aankwam. Op dat moment belde iemand van de productieploeg 911.

Meer: Bekijk real-life tijdlijn gerelateerd aan grote dagster

Ondanks de angstaanjagende reeks gebeurtenissen, werkte Richards 12 uur, waar haar man de hele shoot bij haar bleef – en om veilig te zijn, toen ze klaar was, een politieagent buiten dienst, die volgens de outlet op de set was geweest , begeleidde het paar terug naar de snelweg, waar ze vervolgens veilig thuiskwamen.

Lees ook:  Bold & Beautiful Preview: Quinn vertelt Carter haar gevoelens over Parijs

Eerder dit jaar werd gemeld dat verkeersongevallen in de stad een recordhoogte hadden bereikt. En helaas kan hetzelfde worden gezegd voor verschillende gebieden in het hele land. Onze harten gaan uit naar Richards en we zijn gewoon blij dat zij noch haar man gewond zijn geraakt tijdens deze onnodige woede-uitbarsting.

Kijk terug op de ander levensechte verslagen in onze fotogalerij hieronder.