Bold & Beautiful’s Denise Richards in Lifetime’s Fear the Cheer-films


Pak je pom poms maar pas op!

De zomer staat op het punt een beetje heter – en dodelijker – te worden met Lifetime’s chilling Vrees het gejuich film line-up. De kijkers worden niet alleen getrakteerd op zes nieuwe premières, ze kunnen ook enkele soapsterren in hoofdrollen zien. Nieuwe films, met The Bold and the Beautiful’s Denise Richards (Shauna), Dagen van ons leven’ Jackée Harry (Paulina) en De jongeren en de rustelozen alum Vivica A. Fox (ex-Stephanie), loopt elke zaterdag en zondag, van 28 augustus tot en met 5 september, om 20:00 uur.

Krijg alle details en stel je DVR’s in voor de geweldige line-up hieronder.

Moordenaar, juich mama toe

Middelbare school junior Riley (Courtney Fulk) verhuist naar een nieuwe stad met haar vader (Thomas Calabro) en stiefmoeder Amanda (Denise Richards). Nadat ze zich heeft uitgeprobeerd voor het competitieve cheer-team, ondanks de stevige concurrentie, steunt Amanda haar, maar Riley wil het alleen redden. Ze wordt hoopvol wanneer een paar cheerleaders onder verdachte omstandigheden worden weggestuurd en gewond raken, maar ze vraagt ​​zich af of Amanda achter de waanzin zit. Stem af op zaterdag 28 augustus om 20.00 uur.

B&B's Denise Richards in Killer Cheer Mom Lifetime

Meer: Chesapeake Shores wekelijkse aflevering teasers

Pom Poms en terugverdientijd

Een hechte groep cheerleaders van de middelbare school komt samen nadat ze zijn verraden door hun vriendjes op het schoolbal. Terwijl ze op zoek zijn naar wraak, suggereert een grote wending dat de mysterieuze Coach Evergreen (Emily Killian) misschien degene is achter al hun ongeluk. De film gaat in première op zaterdag 28 augustus om 22:00 uur.

pompons en levenslange terugverdientijd

De verkeerde cheer-kapitein

Wanneer Emma (Claire Tablizo) op mysterieuze wijze dood wordt aangetroffen, begint Kate (Alexis Samone) te vermoeden dat Anna (Sofia Masson), de nieuw aangestelde cheerleader, verantwoordelijk is. Als Kate verder kijkt naar wat er is gebeurd, wordt ze al snel Anna’s volgende doelwit. In de film zijn ook Vivica A. Fox en Jackée Harry te zien, dus zet je DVR’s op zondag 29 augustus om 20:00 uur.

Meer: Tweede helft van Hallmark’s Summer Nights nieuwe filmpremières

Juich voor je leven

Cindy (Grace Patterson) is extatisch om zich bij de cheerleaders te voegen, maar wordt verpletterd tijdens een helse en vernederende cheerleader-initiatieweek. Nadat een ander meisje van het team dood wordt aangetroffen, wordt Cindy vermist en moet haar moeder de klok verslaan om te voorkomen dat haar dochter het volgende slachtoffer wordt. Tune in op zondag 29 augustus om 22.00 uur.

juich voor je leven levenslang

Dodelijk gejuich

Brianna (Camille Calvin) en haar dochter Julie (Katherine Marsh) verhuizen naar een nieuwe stad om haar een baan te geven als adjunct-directeur van een middelbare school. Nadat Julie zich bij het populaire, competitieve cheerteam van de school voegt onder de gewaardeerde coach Allison (Shannon Skiles), krijgt een van de cheerleaders een mysterieus ongeluk. En coach Allison doet er alles aan om het te verdoezelen – zelfs als dat betekent dat ze haar eigen cheerleaders moet opofferen. Kijk hoe het drama zich afspeelt op zaterdag 4 september om 20.00 uur.

Webcam Cheerleaders

Na de dood van haar zus wil Maisy (Joelle Farrow) dichter bij haar rouwende vader en moeder zijn en stapt ze over naar de universiteit waar haar zus studeerde. Maisy is vastbesloten om te bewijzen dat haar zus niet door zelfmoord is omgekomen en ontdekt dat veel van de meisjes in de cheerleaders ook webcammeisjes zijn. Het onthullen van de waarheid kan echter dodelijke gevolgen hebben. Mis de finale niet Vrees het gejuich première op zondag 5 september om 20.00 uur.

Bekijk voordat je gaat, onze fotogalerij hieronder om te markeren soapsterren die groot werden in films – en primetime – keerde toen terug.

Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera-oplossing voor alle drama’s overdag rechtstreeks in je e-mailinbox door je aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.