Bold & Beautiful’s Denise Richards naar verluidt verblind door de uitspraak van de rechtbank in het voordeel van Charlie Sheen


De ster was buiten de stad aan het filmen toen de hoorzitting over kinderbijslag werd gehouden.

Terwijl Bold & Beautiful’s Shauna leidt een relatief rustig leven nu haar dochter Flo op het scherm gelukkig verloofd is met Wyatt, haar portrettist Denise Richards was naar verluidt gewoon overrompeld door de uitspraak van een rechter met betrekking tot haar echte dochters, Lola en Sami, volgens een rapport van Mensen.

Het lijkt erop dat haar ex-man Charlie Sheen van Twee en een halve man Fame had twee jaar geleden een verzoekschrift ingediend bij de rechtbank om te stoppen met het betalen van kinderbijslag, en in een vonnis dat op maandag 4 oktober werd uitgesproken in de Los Angeles County Court, werden zijn betalingen met terugwerkende kracht tot 1 augustus 2018 aangepast tot “nul dollar per maand”.

Meer: Exclusief! Scott Clifton vertelt explosieve verhaallijn

De bron beweert dat de data van de rechtbank door Sheen bleven worden gepusht, dus Richards werd naar verluidt overrompeld door de rechtszitting en uitspraak, die plaatsvond terwijl ze de stad uit was om de familiekomedie te filmen De autokerkhofhonden met Dagen van ons leven aluin Patrick Muldoon (Austin). Dat gezegd hebbende, vertelde een andere insider aan het tijdschrift dat Richards al “zes maanden” op de hoogte was van de datum van de rechtbank.

Volgens een Mensen bron, Lola, 16 jaar, woont bij Richards, maar blijft bij Charlie als haar moeder weg is. Sami kondigde ondertussen op haar Tik Tok-account aan dat ze bij haar vader was ingetrokken, hoewel er een discrepantie lijkt te zijn over de vraag of ze sinds juli of april bij Sheen woont. Richards was naar verluidt bedroefd door beschuldigingen van misbruik in haar huis gemaakt door haar tienerdochter in de nu privé-post.

Een bron legt uit: “Denise houdt heel veel van Sami en Sami houdt van haar. Denise is erg bedroefd door de hele situatie. Ze is een moeder die haar kinderen wil beschermen.” Ze voegden eraan toe: ‘Ze hebben structuur en regels nodig en Charlie is erg tolerant. Denise wil gewoon het beste voor hen.”

Meer: Weer een Logan-zus die achterbaks is?!

In maart deelde Richards een bericht vol liefde en foto’s ter gelegenheid van Sami’s 17e verjaardag.

Vertegenwoordigers van Denise Richards en Charlie Sheen reageerden niet onmiddellijk op: mensen verzoeken om commentaar op de uitspraak van de rechtbank over kinderbijslag.

Mis onze nieuwste Vet en mooi galerie, die terugkijkt op de wandaden van Deacon Sharpe op onderstaande foto’s.