Bold & Beautiful’s Denise Richards op Shauna / Carter / Quinn Triangle


“Ze zou haar portret graag boven die open haard zien hangen!”

Over snel denken gesproken! Net als The Bold and the Beautiful’s Zoe stond op het punt erachter te komen dat Quinn de vrouw was die Carters bed warm hield, Shauna kwam naar voren om te beweren dat ze was de “andere vrouw” waartegen het model concurreerde.

“Ze wilde niet dat haar beste vriendin haar huwelijk zou verliezen”, zegt portrettiste Denise Richards over Shauna’s acties. “Zo simpel was het. Ze dacht niet eens twee keer na. “

Meer: Hoe verlaat Zoe Bold & Beautiful?

Aangezien Carter en Quinn niet in staat lijken om hun handen (en andere lichaamsdelen) van elkaar af te houden, is dit verhaal natuurlijk nog lang niet voorbij. “Ja, het wordt erg rommelig”, lacht Richards. Maar als en wanneer de waarheid aan het licht komt, zou Shauna in een win / win-positie kunnen eindigen… vooral als Quinn haar man verliest. Veel fans dachten tenslotte dat wanneer de mooie blondine Eric hielp om zijn toen vervreemde vrouw in een beter daglicht te zien, hij in plaats daarvan aangetrokken zou worden tot Quinn’s BFF!

Meer: Don Diamont’s wilde, gedurfde en mooie rit

‘Ze zou haar portret graag boven die open haard zien hangen’, erkent Richards met een grijns, eraan toevoegend dat ze niet de enige is. “De vriendin van mijn vader heeft de show vanaf het begin bekeken en ze vertelde me: ‘Shauna heeft haar portret daarboven nodig!'”

Het grootste obstakel voor dat wishful thinking werkelijkheid wordt? “Quinn is haar beste vriendin”, verzucht de actrice. “Ze zijn al jaren erg aan het rijden of sterven, dus daar zou ze moeite mee hebben … hoop ik!”

Als je niet aan het hobbelen bent Vet en mooi’s fashionista’s, nam Richards wat tijd voor een kleerkastwissel, zodat ze de film kon filmen TimeCrafters: The Secret of Pirate’s Cove. In de familievriendelijke film – waarin een groep jongeren op zoek is naar een begraven schat – blijkt dat ze behoorlijk wat tijd doorbrengt met flirten met een tijdreizende piraat terwijl ze in een prachtig aantal korsetten zit.

Gewaagde mooie Denise Richards Timecrafters

“Die outfit was mooi, maar het was veel werk om erin en eruit te komen”, lacht ze. “Je kunt het niet alleen doen, dat is zeker!”

Hoewel het duidelijk is dat het publiek van de film naar Richards ‘Victoria zal zoeken om zich te herenigen met haar niet-zo-dood-als-geloofde manlief (gespeeld door Dagen van ons leven’ voormalig Austin, Patrick Muldoon), is de chemie tussen de zogenaamd alleenstaande moeder en de sexy piraat van Eric Balfour vrij moeilijk te ontkennen.

Meer: Wat kan er nu niet gebeuren in het Quinn / Carter-verhaal

“Ik denk dat Victoria het helemaal niet erg zou hebben gevonden om bij hem te eindigen”, mijmert Richards, terwijl ze toegeeft dat ze het geweldig zou vinden als de film (waarvan de trailer hieronder te zien is) een vervolg zou krijgen. “We hadden zoveel plezier met het samen fotograferen, en ik vind het leuk dat het een film is waar het hele gezin naar kan kijken.”
TimeCrafters is momenteel beschikbaar op Digital en On Demand, waardoor het de perfecte traktatie voor kinderen is voor een filmavond. Ondertussen, terwijl we wachten om te zien hoever Shauna bereid is om te gaan om haar bestie te “helpen”, waarom zou u de onderstaande galerij niet doornemen waarin enkele van uw favoriete Vet en mooi sterren glijden in een oogverblindende (korsetvrije) mode.