Bold & Beautiful’s Diamond White (Parijs) introduceert nieuwe look: gevlochten haarextensies


Nogmaals, we kunnen onze ogen niet van haar afhouden!

The Bold and the Beautiful’s Diamond White heeft een aantal opvallende looks gekregen sinds ze voor het eerst debuteerde als Paris in november 2020. De Forrester-medewerker heeft natuurlijk altijd een overvloed aan unieke en ongelooflijke outfits – een must-have voor iemand die werkt voor een van ’s werelds meest vooraanstaande modebedrijven – maar White zelf heeft altijd de stijl van Parijs naar een hoger niveau getild omdat ze haar eigen touch aan het personage heeft gegeven.

Meer: Castmates proberen elkaar speels te overtreffen

Vanaf het moment dat ze voor het eerst verscheen met haar roze haar, draaide Paris de aandacht (ze werd zeker die van Zende!) Maar het duurde niet lang voordat ze een blonde look kreeg. De volgende herfst, wit dan brak de sinaasappel uit voor een tijdje voordat we teruggaan naar blond op tijd voor de vakantie. Nu gaat ze echter een totaal nieuwe richting in met de look waarmee ze debuteerde Stoutmoedig & MooiDe aflevering van donderdag 14 april!

Deze keer hield White de blonde, maar voegde gevlochten extensions toe die over haar rug liepen. En we moeten zeggen, het nieuwe haar in combinatie met de blouse van Paris in de aflevering was ronduit verbluffend.

Diamond White, Delon de Metz, parijs, zendende jpi bb hair extensions

Natuurlijk is het ‘doen’ niet zo nieuw voor volgers van de actrice op sociale media! Ze debuteerde ermee afgelopen Valentijnsdag, zelfs toen ze ons aanmoedigde om een ​​diepe duik te nemen in de vakantie op maat van gelukkige stellen door te vragen: “Is het Valentijnsdag of is het een trauma?”

Voor Parijs zouden we waarschijnlijk een beetje van beide zeggen, maar we laten de rest van jullie over om die vraag voor jezelf te beantwoorden!

Meer: Krista Allen legt uit waarom ze niet in de openingscredits zit

Jennifer Gareis (Donna) viel bijna onmiddellijk in en verklaarde: “Jij prachtig ding!” White antwoordde dat ze het gezicht van haar tegenspeler niet kon zien, en dat is een gevoel dat we zeker begrijpen.

We hebben Paris niet veel meer gezien sinds ze opstond tegen haar moeder en Carter haar richting Zende duwde. Sheila’s gekonkel en de dramatische gevolgen van de schietpartij stonden centraal. Maar dit is een geweldige manier om haar terug te laten keren, en we kunnen alleen maar hopen dat deze krachtige nieuwe look een hint is van een vastberaden Parijs dat komen gaat.

Neem een ​​kijkje in onze galerij van opvallende nieuwe looks van soapsterren door de jaren heen!