Bold & Beautiful’s Don Diamont (Bill) is de tekenbitch voor vrouw Cindy terwijl de zonen op de universiteit zijn


“Terug op veler verzoek…”

Het is alweer een tijdje geleden dat we hebben gezien The Bold and the Beautiful’s Don Diamont (Bill) als de rechterhand van zijn vrouw Cindy Ambuehl. Voor degenen die het niet weten, in het verleden had ze haar man aangesteld als de man die haar onroerendgoedborden ophangt, ook bekend als The Sign Bitch.

“Mijn tekenbitch moet zichzelf bezig houden!” Ambuehl heeft gedeeld, samen met een video op haar Instagram. “Onze jongens verlieten het huis om weer naar de universiteit te gaan en nu heeft papa niemand om mee te spelen!”

Nou, daar had ze een oplossing voor… ‘Ik zal met je spelen,’ plaagde ze. “Maar ga eerst mijn bordjes uithangen!”

Diamont deelde vervolgens dezelfde video, wetende hoeveel fans een kick hadden gekregen van de eerdere shenanigans van het paar, en kondigde aan: “Terug op veler verzoek … The Sign Bitch!”

In de video bereidt de acteur zich voor op een training en roept dan naar zijn zoon Anton: “Kun je me een plekje geven?” alleen om te beseffen dat hij er niet meer is – hij is op het trainingskamp van UNLV. Nadat hij de gewichten had teruggeplaatst, ging hij de kamer van zijn zoon Luca binnen en vroeg: “Wil je de voetbal gooien?” Maar nogmaals, hij realiseerde zich dat hij ook weg was – op Duke’s voetbaltrainingskamp. Toen, op zijn honkbalveld, schreeuwde Diamont: “Davis, kom een ​​rondje met hem schieten”, maar bleef toen staan ​​en zei: “O, dat klopt, hij is ook weg, Ole Miss Basketball.”

Meer: Soap-nieuwkomer verstrikt in het web van leugens van medester

Diamont voelt zich down en wordt vervolgens op de bank gezien, terwijl hij wat ijs eet met een deken op zijn hoofd. Wanneer Ambuehl thuiskomt en haar man in zo’n toestand aantreft, geeft ze toe dat het ook moeilijk voor haar is met de jongens op de universiteit “maar misschien…” Hoewel het lijkt alsof zijn vrouw ’s middags een beetje liefde suggereert, werd Diamont snel teruggebracht tot de realiteit toen ze hem haar nieuwe onroerendgoedbord liet zien en zei: “De remedie is om jezelf bezig te houden.”

‘Het bordje,’ erkende Diamont. “En er is niets pathetischer dan een leeg nestteken teef!”

We moeten het paar rekwisieten geven om hun relatie leuk te houden!

En voordat je gaat, blader je door onze galerij hieronder vol met andere Vet en mooi sterren met hun echte partners.