Bold & Beautiful’s Don Diamont crasht Cindy Ambuehl’s verjaardagsfeestje van vrouw


Het was het perfecte excuus voor de dierenarts om overdag het huis uit te gaan.

Cindy Ambuehl, de vrouw van The Bold and the Beautiful’s Don Diamont (Bill), vierde dinsdag 31 januari haar verjaardag en kreeg een extra verrassing tijdens haar avondje uit met de meiden. De CBS-soapster crashte het feest en had twee perfecte, zoete excuses om dat te doen, zoals te zien is op de onderstaande foto’s van hem die Ambuehl’s diner met haar vrienden crashte om zijn vrouw te vieren.

“Oké… misschien was het voor de taart,” gaf Diamont toe en kwam toen terug, “Nee… vrouw… of taart?” En hij bleef proberen zichzelf ervan te overtuigen of hij alleen de chocoladetraktatie wilde proeven of gewoon zijn vrouw wilde vieren door te herhalen: ‘Vrouw? Taart? Vrouw? Taart? OKÉ… vrouw…” vroeg toen: “Nou, moeten ze elkaar uitsluiten?!”

Zo schattig! En ter verdediging: die cake zag er absoluut verrukkelijk uit! De foto van het paar bewijst echter dat Diamonts liefde voor Ambuehl boven alles schijnt – kijk maar naar zijn glimlach – en Ambuehl, gezeten tussen haar zeven vrienden, zag er zo stralend uit als een feestvarken maar kan zijn.

“Ik weet dat ik een ongelooflijk gelukkige kerel ben”, vertelde Diamont tijdens een interview aan Soaps.com. “Ik bedoel, soms weet ik niet zeker hoe ze het met me verdraagt… maar ik ben zeker blij dat ze dat doet!”

Het stel is sinds 12 juni 2012 getrouwd en hij deelde ook een klein stukje over de sleutel tot hun succes. “We lachen veel”, zegt hij. “Dat vind ik belangrijk, dat je kunt lachen met je partner.”

Lees ook:  Bold & Beautiful's Carter / Quinn seksscènes en May Sweeps opstellingen

Meer: Darin Brooks (Wyatt) viert de eerste verjaardag van dochter

Op een late gelukkige verjaardag voor Ambuehl en we kijken ernaar uit om haar en haar man samen te zien lachen in de komende jaren.

Bekijk meer foto’s van het gelukkige man en vrouw-duo in onze galerij hieronder gevuld met andere Vet en mooi sterren en hun echte partners.