Bold & Beautiful’s Don Diamont deelt schattige foto, update over hond Ezey


Op 9 augustus deelde de acteur een foto waarop hij zijn hond een lieve, letterlijke opkikker geeft.

Het lijkt erop dat Èzey er goed in past. De sheepadoodle, genoemd naar Èze, de Franse stad waar Don Diamont en Cindy Ambuehl trouwden, maakte kennis met de Vet en mooi star’s volgelingen als “een moordmachine! Een goed getrainde aanvalshond! Een honden groene baret! Zowel mannen als dieren zullen oversteken naar de andere kant van de straat als ze haar zien aankomen!”

Meer: De ‘Sinn’-bruiloft – wat werkte, wat niet?

Maar dat was en is natuurlijk helemaal niet het geval. In feite belichaamt Èzey de term ‘cutie patootie’. Op 5 augustus maakte de nieuwe aanwinst voor de familie voor het eerst kennis met “broer” Luca en met “neefjes” Deus en Jagger. “Ze vonden het geweldig om samen te spelen”, zei Diamont. (Bekijk ze hieronder in actie.)

Op 9 augustus deelde Bill’s portrettist nog een update van Èzey. “We hebben gehad [her] vijf weken lang,’ zei hij, lachend (gezien het feit dat hij haar praktisch op de foto draagt), ‘Ze groeit op me.’

Natuurlijk zal niemand ooit in Diamont’s hart Tessa vervangen, de hond die hij in de herfst verloor van 2020. Een tijdje daar, “Ik was te gebroken van hart om iets te posten”, zei hij destijds. Zelfs nu moest hij toegeven: “Ik mis mijn Tessa nog steeds.”

Als je hier toch bent, stop dan even bij de onderstaande fotogalerij, die de hoogtepunten van Diamont’s vele, vele (!) heldendaden als Bill.