Bold & Beautiful’s Don Diamont faalt als ‘Sign Bitch’ voor makelaarsvrouw


Tegen het einde van de Instagram-video van het paar heeft hij het echter terug – groots.

Don Diamont mag zijn werkdagen doorbrengen met toneelspelen. Maar in zijn vrije tijd is hij net zo grappig als elke sitcom-ster. Kijk bijvoorbeeld maar naar de video die hij en makelaarsvrouw Cindy Ambuehl onlangs deelden op Instagram.

De Vet en mooi hoofdman onderschrijft de clip als volgt: “Zoals jullie weten, heb ik twee alter ego’s: Dollar Bill aaand … wacht erop … Cindy’s The Sign Bitch” – met andere woorden, de man die Te Koop-borden op de gazons van haar ophangt lijsten.

“Het zijn heel verschillende” persoonlijkheden, voegt Diamont eraan toe. “Of zijn zij?”

Meer: De real-life romance-tijdlijn van Don Diamont

Als je vervolgens op PLAY drukt in de video, zie je de acteur opgetogen kijken naar Martha Stewart op tv met zijn hond, Ezey. “Ze laat zien hoe je de tafel dekt voor een clamcake aan het einde van de zomer!” zegt hij tegen Ambuehl. De mevrouw wil dat hij wat borden ophangt, maar hij gaat helemaal op in de show. “Oh”, roept hij uit, “ik ben dol op die placemats!”

Eindelijk heeft Ambuehl er genoeg van. Ze roept haar wederhelft naar zich toe omdat ze zijn baan als The Sign Bitch lichtvaardig begint op te nemen. “Je bent je concurrentievoordeel kwijt”, zegt ze.

Daarmee wordt er weer een vonk ontstoken in Diamont. Hij gaat de uitdaging aan en gaat ermee aan de slag. Om te zien hoe, bekijk de hilarische video van het paar hierboven. Klik dan op de fotogalerij hieronder om foto’s van meer te zien Vet en mooi sterren en hun echte liefdes.